Hlavní obsah

Špičkový trojitý foťák i vymazlený design. Huawei P20 Pro nadchne i ty nejnáročnější

Komerční článek

V dnešní době může být díky smartphonu fotografem každý. Focení mobilem navíc už dávno nemusí být, pokud jde o kvalitu fotek, kompromisem. Naopak! Huawei P20 Pro přináší díky unikátnímu trojitému fotoaparátu Leica a umělé inteligenci malou fotorevoluci.

Foto: Huawei

Noční fotky, které berou dech

Článek

Nový vlajkový model společnosti Huawei funkčně kombinuje elegantní design, prémiové zpracování, skvělý výkon a baterii, na kterou se dá spolehnout. Nejvíce pozornosti na sebe ale poutá špičkový foťák s trojicí objektivů od kultovní značky Leica a umělou inteligencí, který se chlubí celkem 68 megapixely. Smartphone tak bez potíží vyčaruje perfektní fotky s dokonale vykreslenými detaily.

Foto: Huawei

Špičkový trojitý foťák

Noční fotky, které berou dech

Rozmazané fleky namísto nočních fotek jsou minulostí. Technologie Huawei AIS (AI Image Stablization) umožňuje pomocí Huawei P20 Pro z ruky a s několikasekundovými expozičními časy vyfotit mimořádně kvalitní noční fotografie s vysokou světelností, zobrazením drobných detailů a bez nežádoucího šumu. Skvěle budou díky foťáku vypadat i tolik oblíbená selfies.

Vyspělá umělá inteligence během focení automaticky rozezná přes 500 scénářů z téměř 20 kategorií. Fotoaparát nejprve identifikuje dané prostředí a poté nastaví parametry focení tak, aby výsledný snímek vypadal co nejlépe.

Super výkon a baterie, co vydrží

Huawei P20 Pro se řadí mezi nejvýkonnější smartphony současnosti, a to díky osmijádrovému procesoru Huawei Kirin 970 s 6GB operační pamětí. Paměťové úložiště pojme až 128 GB a baterie má 4000mAh. Smartphone běží na nejnovějším operačním systému Android 8.1 s nadstavbou EMUI 8.1 pro svižný chod telefonu.

Huawei P20 Pro v Česku pořídíte za 21 999 Kč. Spřízněný model Huawei P20 s duálním fotoaparátem Leica pak můžete zakoupit za 16 999 Kč.

Více informací o produktech Huawei naleznete na https://consumer.huawei.com/cz

Výběr článků

Načítám