Hlavní obsah

Pylové alergeny na nás útočí již v dubnu!

Komerční článek

V zimě si alergici mohli odpočinout alespoň od pylových alergií, ale teď už to venku opět kvete a obtíže začínají nanovo. Přesto, že nás ven už láká sluníčko, někteří z nás si výlet dobře rozmyslí. Nasaďte správnou léčbu a můžete bez obav vyrazit!

Foto: Mylan

Jedním z příznaků alergie je rýma. Ta alergiky omezuje zejména při práci

Článek

Alergie jsou velmi omezující. Kýchání, rýma, slzení očí nebo svědivé pocity, s tím vším se alergici musí vypořádat. Alergie mohou mít různou příčinu. Nejčastějšími alergeny jsou pyly. Nepříjemné je, že pylová sezóna trvá až deset měsíců v roce a alergici po tuto dobu velmi trpí. V raném jarním období se v ovzduší vyskytují zejména pyly dřevin, jako je olše, bříza a jiné. Plynule na to pak navazují v druhé polovině jara až do poloviny léta pyly travin a obilovin. A nakonec v období vrcholícího léta a časného podzimu sužují alergiky pyly bylin a některých květin. Aktuální stav pylů v ovzduší můžeme zjistit díky pylovému kalendáři. Pokud tedy víme, jaká rostlina je pro nás nejvíce problematická, můžeme podle tohoto kalendáře zjistit, jaké měsíce pro nás budou nejproblematičtější.

Všechny příznaky bývají provázeny i pocity únavy. Při léčbě alergií je důležité se alergenům pokud možno vyhýbat, což při pohybu venku není možné. Na alergeny narážíme doslova na každém kroku. Proto je důležité nasadit vhodný lék na alergii.

Foto: Pilulka.cz

Alergie- strom

Allergodil oční kapky uleví od nepříjemných projevů alergie, jako jsou zarudnuté a slzící oči. Léčí alergický zánět spojivek u dospělých a dětí od 4 let. Poskytuje okamžitou úlevu přímo v místě, které bývá alergeny nejvíce zasaženo. Výhodou je rychlý nástup účinku a velmi dobrá snášenlivost. Tento volně prodejný lék zakoupíte bez předpisu v lékárně.

Allergodil oční kapky, oční kapky, roztok je léčivý přípravek k očnímu podání s léčivou látkou azelastin hydrochlorid. Pečlivě čtěte příbalovou informaci.

Allergodil nosní sprej pomáhá při sezónní alergické rýmě (včetně senné rýmy) a chronické alergické rýmě u dospělých a dětí od 6 let. Uleví od neustálého pocitu svědění v nose, kýchání a smrkání. Po poradě s lékařem lze užívat až 6 měsíců. Neobsahuje konzervační látky. Tento volně prodejný lék zakoupíte bez předpisu v lékárně.

Allergodil 1 mg/ml, nosní sprej, roztok je léčivý přípravek k nosnímu podání s léčivou látkou azelastin hydrochlorid.

Pečlivě čtěte příbalovou informaci.

Allergodil pomáhá mít alergii pod kontrolou. www.pilulka.cz/allergodil

Foto: Mylan

Allergodil

Výběr článků

Načítám