Hlavní obsah

Kdo chce stavět, míří do centra vzorových domů v Praze – Nehvizdech

Komerční článekCANABA

Hledáte tip na pěkný rodinný dům? Zajímají vás nejnovější trendy v oblasti moderního energeticky úsporného bydlení? Chcete kvalitní projekt a spolehlivého dodavatele? Pak si nenechte ujít prohlídku Centra vzorových domů.

Foto: CANABA

Kdo chce stavět, míří do centra vzorových domů v Praze – Nehvizdech

Článek

Tento unikátní projekt, první svého druhu u nás, využívá know-how a zkušeností z provozu podobných center v Německu a je svým pojetím v Česku ojedinělý. Rozhodně je vždy mnohem příjemnější, když si svůj budoucí domov klient může prohlédnout ještě předtím, než se do domu nastěhuje. Jen tak zjistí, jestli mu dané řešení plně vyhovuje, nebo jestli jsou jeho vlastní představy jiné.

V největším Centru vzorových domů v ČR je aktuálně k vidění celkem 7 rodinných domů. Můžete si zde detailně prohlédnout domy různých technologií, zástupce moderní i klasické architektury, vždy s důrazem na progresivní energeticky úsporná konstrukční řešení. K vidění zde jsou i rozmanité styly interiérového designu, alternativy vnitřního zařízení, řešení zahradních úprav a okolí domu.

Rodinné domy jsou kompletně vybavené a volně přístupné každý den PO – NE, 10 – 18 HOD. Můžete si tak udělat lepší představu o velikosti pokojů, množství úložných prostorů a umístění kuchyňské linky dle vašich vlastních představ. Na své si zde přijdou jak mladé rodiny hledající dostupný rodinný dům s cenou do 2 mil Kč, tak i nároční klienti, kteří mají zájem o exkluzivní bydlení v domě přesahujícím svým vnitřním prostorem i vybavením běžné bytové potřeby.

Foto: CANABA

Rodinné domy, které jsou součástí první etapy tohoto projektu, jsou prověřeny stovkami realizací a také ohodnoceny svými uživateli, kteří mohou nejlépe ohodnotit jejich kvalitu. Není tedy náhoda, že v centru naleznete hned 3 vítěze divácké ankety DŮM ROKU a to rodinné domy Classic City, Romance a Ideal, které obsadily příčky vítězů v uplynulých 3 letech.

Foto: CANABA

Součástí areálu je i Infocentrum, ve kterém odborníci poskytují užitečné informace o všech otázkách souvisejících s pořízením nového bydlení, od výběru vhodného pozemku a typu rodinného domu přes projektovou přípravu až po volbu financování stavby. Kromě zajímavých informací a propagačních materiálů může každý zájemce o stavbu rodinného domu získat v centru zcela zdarma i projekt zvoleného typu domu a brožurku stavebního rádce od Ing. Kloučka, která vás provede stavbou domu od A do Z.

Foto: CANABA

V prostorách centra naleznete i prezentaci renomovaných dodavatelů a výrobců, kteří se na výstavbě centra podílejí, mezi nimiž nechybí mj. společnosti BRAMAC, SIKO, VELUX, SAPELI, ORESI a v neposlední řadě CANABA, která je prvním z dodavatelů, který v centru prezentuje své domy.

Do Centra vzorových domů v Nehvizdech u Prahy se nejlépe dostanete po dálnici D11, exit 8. Adresa: ul. Třešňová 870, Nehvizdy. Provozní doba je od 10:00 do 18:00, přičemž vstup je zdarma a parkování je zajištěno v prostorách centra. Více informací najdete na stránkách www.cvzd.cz.

Ideální tip na víkendový rodinný výlet.

Výběr článků

Načítám