Hlavní obsah

Výměna přímotopů nebo akumulačních kamen? Využijte technologii 21.století

Komerční článekMirava.cz

Rychlé a komfortní teplo, nulové náklady na údržbu, chytré ovládání, úspora energie, jednoduchá montáž. To vše získáte s topnými panely MIRAVA.

Foto: Mirava.cz

Článek

Topné panely s akumulací MIRAVA nabízejí ekonomický a ekologický způsob vytápění. Výměnou přímotopu za topné panely s akumulací ušetříte 30% roční spotřeby elektrické energie. Při výměně akumulačních kamen se úspora může pohybovat dokonce až kolem 50%. Výhodou topných panelů s akumulací je možnost výměny bez stavebních zásahů, dále velmi pružná a rychlá regulace díky inteligentním termostatům, což zajistí ekonomický provoz topných panelů.

Topné panely s akumulací zajišťují vysoký topný výkon při úsporné spotřebě, využívají  předávání tepelné energie dvěma způsoby, konvekcí a dlouhovlnným zářením. Nemáte žádné ztráty energie ve vedení topného systému, žádné další výdaje za revize a údržbu.

Foto: Mirava.cz

Předávání energie konvekcí a dlouhovlnným zářením

Topné panely jsou díky dobré akumulační schopnosti vhodné pro provoz v režimu snížené sazby sazby za elektřinu D57d. Díky použité moderní technologii a kvalitním materiálům je zaručena dlouhodobá životnost panelu, na topné bloky poskytujeme záruku 30 let.

Foto: Mirava.cz

Detail bočnice panelu HTAC (novinky roku 2018) s bezdrátovým externím termostatem

K nadstandardní nabídce služeb patří i vypracování nabídky vytápění zdarma či konfigurátor možných barev topných panelů na našem webu.

Foto: Mirava.cz

Tabulka provozních nákladů a úspor při pořízení topného panelu MIRAVA

Výběr článků

Načítám