Hlavní obsah

Čtyřkolky TGB Blade, všestranný pomocník pro práci i zábavu

Novinky, ASP Group

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

TGB Blade je mezi rekreačně-užitkovými čtyřkolkami skutečným pojmem, a již mnoho let patří mezi nejprodávanější modely na trhu. Důvod? Vyhlášená spolehlivost, příjemné řízení, vynikající jízdní vlastnosti a více techniky, než ve stejné cenové hladině nabízí konkurence.

Foto: https://www.tgbmotor.cz/

Univerzální pracovní čtyřkolka TGB BLADE 600i 4x4 připravená do terénu i na silnici

Článek

TGB Blade je v nabídce ve dvou objemových třídách - 600 a 1000 ccm. Všechny modely používají plně automatickou převodovku s připojitelným pohonem 4x4 a elektrickou uzávěrkou předního diferenciálu, který ve spolupráci s pneumatikami s agresivním vzorkem dokáže v těžkém terénu divy. Navíc si můžete vybrat mezi krátkým a dlouhým provedením (LT), které nabízí více místa i více jistoty pří jízdě v kopcích.

Foto: https://www.tgbmotor.cz/

Projížďka krajinou na trojice čtyřkolek TGB na zasněžené silnici, TGB 1000i LT a 2x TGB BLADE 600i LT 4x4

TGB Blade je čtyřkolka s atraktivním designem, moderní LED technikou a poctivým řemeslným zpracováním, která dokáže tvrdě pracovat, utáhne více jak dvojnásobek své hmotnosti, a na druhou stranu nabízí příjemnou jízdu s dostatkem výkonu a spoustou místa pro náklad na moderních velkoplošných nosičích.

Foto: https://www.tgbmotor.cz/

Pracovní čtyřkolka TGB BLADE 1000i LT 4x4 s radlicí SHARK pro odklízení sněhu

A existuje ještě další důvod vysoké oblíbenosti čtyřkolek TGB Blade - mimořádně bohatá výbava již v základu. Na rozdíl od konkurence tady nemusíte už nic dokupovat, již ve standardním provedení máte za zajímavé peníze plně vybavenou čtyřkolku včetně kvalitního výkonného navijáku, elektrického posilovače řízení (modely EPS), atraktivních litých kol, tažného zařízení nebo předního ochranného rámu. TGB Blade lze navíc dovybavit sněžnými pásy Xgen 4S kanadského výrobce TJD (Camso).

Foto: https://www.tgbmotor.cz/

Poježdění na zasněžené louce s TGB BLADE 1000i LT EPS 4x4 obuté na pásech TJD XGEN 4S

Čtyřkolky

Výběr článků

Načítám