Hlavní obsah

Spolehlivé řemeslníky najdete mezi CEMEX Xperts®

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo někdy stavěl či rekonstruoval, pravděpodobně narazil i na řemeslníky typu Pat a Mat. Tito legrační nešikové možná pobaví děti, ale v realitě je lépe se jim vyhnout a zvolit CEMEX Xperty, precizní, poctivé a vzdělané řemeslníky.

CEMEX Xperts®

Článek

Společnost CEMEX, přední světový dodavatel materiálů pro podlahové konstrukce, přišel s programem CEMEX Xperts®, v jehož rámci školí řemeslníky v nejnovějších technologiích a certifikuje jen ty realizační firmy, které splňují přísná kritéria odbornosti, praxe a kvality provádění. Členství v programu CEMEX Xperts® znamená stálé vzdělávání, dodržování technologických postupů, pravidel bezpečnosti práce, ohleduplnost firmy vůči životnímu prostředí a samozřejmě odpovídající zákaznický servis.

CEMEX Cement, k.s.

Stavebník tím získává záruku spolehlivého řemeslníka, schopného pracovat s nejmodernějšími materiály při realizaci litých podlah. Těmi jsou litá vyrovnávací a izolační směs Poroflow a samonivelační lité potěry AnhyLevel a CemLevel, tvarově stabilní a vysoce pevné podlahy, na které pak můžete bez obav položit jakoukoli podlahovou krytinu, dřevěnou, laminátovou či z vinylu. Vyzkoušené a ověřené firmy naleznete na stránkách www.podlaha.cz, kde si zároveň můžete provést on-line výpočet orientační ceny lité podlahy.

Výběr článků

Načítám