Hlavní obsah

Čím víc služeb u mobilního operátora máte, tím víc výhod dostanete!

Komerční článek

Říkáte si, tak by to mělo být - u svého operátora jsem už pár let. Musí být příjemné, když umí operátor odměnit zákazníky za to, že jsou věrní, jsou u něj i se svou rodinou nebo přáteli a používají víc služeb. Proč vlastně tohle nemám taky?

Foto: T-mobile

Čím víc služeb u mobilního operátora máte, tím víc výhod dostanete!

Článek

Ale výhody za používání služeb mobilního operátora můžete získat úplně jednoduše. T-Mobile teď má Magentu 1, která vám spojí všechny mobilní a fixní služby dohromady a k tomu navíc dostanete plno výhod. Prostě - čím víc služeb, tím víc výhod! Je toho opravdu hodně, přečtěte si, co všechno vás s Magentou 1 čeká.

Když jste s celou rodinou a třeba i s přáteli u jednoho mobilního operátora, tak se neomezené volání mezi čísly určitě hodí. A být v neomezeném spojení můžete i s těmi, co mají předplacenou Twist kartu.

S Magentou 1 máte účty za služby v domácnosti v jedné aplikaci, která se jmenuje Můj T-Mobile. Tam kdykoliv uvidíte, jak jste na tom s útratou třeba za televizi, internet a za tarify pro mobilní telefony.

Našim zákazníkům nabízíme možnost mít různé služby, které do domácnosti potřebují na jednom místě v T-Mobile. Díky Magentě 1 budete mít přehled o všech svých službách, které denně používáte a navíc k nim dostanete samé výhody. A tak to má být. Podívejte se, co můžete dostat!

Výběr článků

Načítám