Hlavní obsah

Řešíte dárky pod stromeček? Pár tipů pro vás máme, třeba se budou hodit

Komerční článek

Pokud náhodou ještě nevíte, co dát pod stromeček svým blízkým, máme pro vás osm zajímavých tipů. Možná z nich vyberete pro každého něco.

Foto: Mountfield

Článek

Pro manželku hezké balkonové posezení, pro rodiče super udírnu a pro děti trampolínu. A kutilové by jistě uvítali kvalitní nářadí do své domácí dílny.

El. pila Patriot 240 PS

Na zahradu i do lesa pro každého mužského a s 3letou zárukou. Supervýkonná s příkonem 2 400 W a délkou lišty 46 cm. Parádní vychytávkou je ostření řetězu Power Sharp, díky němuž jsou zuby nabroušené za pár sekund. Potěší beznářaďové napínání řetězu a doběhová bezpečnostní brzda. Předvánoční cena: 3 190 Kč.

Foto: Mountfield

Digitální el. udírna

Milujete vůni uzeného? Pak si do rodiny můžete pořídit tento skvělý dárek na výrobu třeba už silvestrovských pochoutek. Potřebujete jen suroviny, elektrickou zásuvku, vodu a dřevěné chipsy. Na 4 roštech při teplotě až 135 °C si lehce připravíte pro sebe i hosty lahodné mlsání. Předvánoční cena: 9 990 Kč.

Foto: Mountfield

Balkonová sestava Lynton

Eukalyptus je v módě a ten ohýbaný je mimořádně elegantní. Stůl o průměru 70 cm má kovovou podnož a desku z kompozitu Duranite. Židle jsou vybaveny měkkými podsedáky. Pohodlíčko u kafíčka, knížky. Tenhle dárek přímo nadchne… Předvánoční cena: stůl 1 990 Kč a 2 křesla 4 190 Kč.

Foto: Mountfield

Vozík na 60m hadici s 30m hadicí

Praktický dárek s ½“ hadicí pro všechny zahradnice i zahradníky. V balení je i spojka a tryska. Velká pevná kola zaručují snadné přejezdy z místa na místo a masivní klika pohodlné a rychlé navíjení hadice. Předvánoční cena: 1 095 Kč.

Foto: Mountfield

Úhlová bruska 900 W

Úplný poklad do dílny nejednoho kutila. Tahle bruska má příkon 900 W, průměr kotouče 125 mm a maximální otáčky 11 000/min. K dispozici je také bezpečnostní pojistka spínače a pro pohodlné držení a přesnou práci potěší možnost nastavení madla do 3 poloh. Předvánoční cena: 890 Kč.

Foto: Mountfield

Bazénový ruční vysavač Shark Blaster

Potěší všechny majitele vířivek a bazénů Swing, z nichž rychle a spolehlivě vysaje všechny nečistoty. Napájen je akumulátorem, který je na jedno nabití schopen pracovat 60 min. Díky vysokému výkonu má ambice udržovat vodu křišťálově čistou. V balení jsou dobíjecí baterie a nabíječka. Předvánoční cena: 1 590 Kč.

Foto: Mountfield

Vinotéka BCW-25

Noblesní dárek, který vyvolá nadšení u každého milovníka dobrých a správně uložených a vychlazených vín. U této termoelektrické vinotéky na bázi Peltierových článků nastavíte teplotu od 8 do 18 °C, má elegantní LED displej a vejde se do ní naráz 8 lahví. Rozměry: š 25,2 x 45 x 50 cm. Předvánoční cena: 2 285 Kč.

Foto: Mountfield

Trampolína 3,66 m

Pro děti i sportovně naladěné rodiče. Má pevný zdvojený rám a1, 7m vysokou bezpečnostní síť. Konstrukce je měkkce obložená a skákací plocha má UV ochranu. Díky trampošce budete u stromečku za hvězdy. Předvánoční cena: 4 890 Kč.

Foto: Mountfield

Výběr článků

Načítám