Hlavní obsah

Maximálně vyladěná rodinná zimní dovolená

Rodinná dovolená na Lipně aktivně = to je Landal Marina Lipno. Pro letošní zimu jsme pro Vás připravili unikátní kolekci bonusů a zvýhodnění, spojenou s neobvykle širokou paletou aktivit, speciálně vybraných pro rodiny s dětmi.

Rodinné rekreace

Článek

Rodinné rekreace

S nabídkou rodinné zimní rekreace jste se již určitě setkali. S naší nabídkou však budete hledat srovnání jen velmi těžko. Ubytování na Lipně v prostorných apartmánech o velikosti 47 až 142 m2.

Rodinné rekreace

Podívejte se na naší nejpestřejší nabídku rodinných apartmánů na Lipně.

Pro letošní zimu jsme pro Vás připravili unikátní kolekci bonusů a zvýhodnění, spojenou s neobvykle širokou paletou aktivit, speciálně vybraných pro rodiny s dětmi.

Projděte si naši nabídku a představte si, jak by mohla vypadat i Vaše maximálně vyladěná rodinná zimní dovolená.

V našem rodinném rekreačním parku Landal Marina Lipno můžete především využít výhodu optimální vzdálenosti ke všem Lipenským atrakcím.

Rodinné rekreace

Rozhodnete-li se pro návštěvu lyžařského Skiareálu Lipno, který Vám nabízí více než 11 km upravených sjezdovek, nebo si budete chtít zařádit v nově rozšířeném Snowparku se Skicrossovou dráhou, vždy se na místo můžete nechat dovézt pohodlnou čtyřsedačkovou lanovkou, která je vzdálena jen pár stovek metrů od našeho areálu.

Rodinné rekreace

Ledová magistrála Lipno

Chcete si klasickou lyžařskou dovolenou zpestřit nezapomenutelným zážitkem? Za vhodných klimatických podmínek vzniká na hladině Lipenského jezera jedinečná bruslařská dráha s názvem Lipenská magistrála. Tato desetikilometrová bruslařská atrakce není jen bruslařskou dálnicí, ale nabízí se i k rodinným procházkám s dětmi na saních nebo v kočárku.

AquaWorld Lipno pro hosty Landal Marina Lipno zcela zdarma

Rodinné rekreace

Důležitou podmínkou vyladěné zimní dovolené je také Půjčovna sportovního vybavení, která se nachází přímo v našem areálu, a nemusíte se bát ani nepřízně počasí, protože součástí našeho parku je také Aquaworld Lipno s výřivkou, masážními tryskami, vodní skluzavkou a dokonce i finskou saunou.

Rodinné rekreace

Vyberte si některý z připravených zimních pobytů a využijte nabízených slevových balíčků na vícedenní skipasy, vstupné na většinu dostupných atrakcí nebo dokonce jeden nebo dva dny pobytu zdarma.

Neváhejte však příliš tak dlouho a zarezervujte si svůj pobyt včas. O maximálně vyladěné dovolené je veliký zájem.

Výběr článků

Načítám