Hlavní obsah

Mějte své auto v mobilu

Komerční článekCebia

Cebia po několikaletém vývoji uvádí na trh originální mobilní aplikaci s názvem Carolina. Je určena všem řidičům a řidičkám, kteří nechtějí zbytečně ztrácet čas a peníze při pořízení, provozu a údržbě automobilu. Carolina přináší řadu unikátních funkcí, zajímavých i praktických informací a možnost atraktivních výher.

Carolina Cebia

Článek

Aplikaci zdarma stahujte na www.carolina.cz. A co aplikace Carolina umí? Každý měsíc zdarma propočítá aktuální cenu vašeho auta i s odhadem ceny do budoucna. Umožní vám tak lépe plánovat, kdy auto ideálně vyměnit za nové.

Carolina umí ocenit i jiná auta, než to vaše uložené ve virtuální garáži aplikace. Pokud auto kupujete nebo prodáváte, během chvíle zjistíte cenu vybraného auta a k tomu vám navíc zobrazí aktuální inzeráty srovnatelných vozidel z největších českých i zahraničních inzertních portálů. Nebudete muset trávit čas zdlouhavým procházením inzerátů, abyste správně stanovili cenu.

Mobilní aplikace Carolina

Zajímá vás historie vašeho auta? I z doby než jste auto vlastnili? Vývoj stavů tachometru, skutečný rok výroby, záznamy o poškození, servisních úkonů a další? V Carolině získá každý uživatel zdarma prověření v systému AUTOTRACER v hodnotě 499 Kč. Můžete využít i výrazné slevy na další služby Cebia.

Carolina však umí mnohem víc. Zapomínáte občas na STK? Nebo na propadlý řidičák, prošlou lékárničku, nebo koupit dálniční známku? Systém alertů vás včas upozorní na všechny důležité termíny spojené s vaším autem.

Každý měsíc budete moci soutěžit o atraktivní ceny a vyhrát třeba víkendovou projížďku v některém z nových modelů známých značek s plnou nádrží nebo hodnotné poukazy na zboží nebo služby. Mimo tohoto najdete v Carolině aktuální zpravodajství ze světa aut a praktické nabídky a služby, které vás budou skutečně zajímat. Carolina vám také poskytne spoustu užitečných informací, rad a kontaktů. A to vše ZDARMA …

Výběr článků

Načítám