Hlavní obsah

Equa bank chystá novinky, zavede vkladomaty

Novinky, Equa bank a. s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Equa bank slaví šest let působení na českém trhu. Ke svým narozeninám si nadělila 300 tisíc klientů a zároveň představila chystané novinky na příští rok, mj. vkladomaty, investiční produkty, cestovní pojištění na dobu určitou, rychlé půjčky a manažera osobních financí v mobilním bankovnictví.

Equa bank chystá novinky, zavede vkladomaty

Článek

Equa bank nabízí své služby klientům již šest let. Během této doby uvedla na trh kompletní portfolio produktů a služeb jak pro občany, tak pro firemní klienty. Od svého vstupu na trh Equa bank dynamicky a vyváženě roste ve všech segmentech a již dva roky vykazuje ziskové hospodaření. Klienti u Equa bank oceňují především transparentní a férový přístup a bezplatné služby a produkty, které banka neustále rozšiřuje.

V příštím roce se klienti mohou těšit například na investice, cestovní pojištění na dobu určitou, rychlé půjčky a manažera osobních financí v mobilním bankovnictví. Stranou nezůstane ani rozvoj poboček nebo síť bankomatů s možností vkladů. Equa bank také rozšířila spolupráci s ČMZRB v rámci programu Expanze a Úspora energie a s PGRLF v oblasti příspěvku na úroky a podpory nákupu půdy, což ocení zejména firemní klienti. I v nadcházejícím roce bude Equa bank pokračovat v úspěšné spolupráci s Evropským investičním fondem v rámci programu COSME.

Více na www.equabanka.cz.

Výběr článků

Načítám