Hlavní obsah

Wilkinson Sword Hydro Connect 5: Hydratuje při každém tahu a zároveň chrání pokožku před podrážděním

Novinky, Wilkinson Sword

Vidět v zrcadle čerstvě oholenou tvář je radost. Samotný proces holení však bývá muži často vnímán jako nepříjemný. Wilkinson Sword přináší revoluci v holení díky inovativní výměnné hlavici Wilkinson Sword Hydro Connect 5, která hydratuje pokožku při každém tahu.

Inovativní gelová nádržky zajišťují ochranu a okamžitou hydrataci pokožky.

Článek

Inovativní metoda zajišťuje okamžitou zvlhčující ochranu a hydrataci.

Gelová nádržka zajišťuje okamžitou zvlhčující ochranu a hydrataci během každého tahu strojkem. Gel, složený z pečlivě vybraných ingrediencí, se aktivuje pokaždé, když na strojek pustíte vodu, takže pomáhá chránit pokožku před nežádoucím podrážděním.

Hydro Connect

5 Ultra Glide břitů

Hlavice obsahuje pět Ultra Glide břitů se zabudovaným systémem ochrany, který pomáhá kontrolovat pohyb břitu po pokožce a uhlazuje její povrch. Pokožka je nejen hydratována po dobu až 1 hodiny po oholení, ale je také úžasně hladká.

Otočný zastřihovač

Otočný zastřihovač umožňuje odklopit gelovou nádržku a oholit tak i obtížně přístupná místa, např. na lícních kostech nebo pod nosem. Jediným stiskem palce se všech pět břitů nastaví do pozice pro zastřihování vousů. Na rozdíl od tradičních zastřihovačů, kde je pro tento účel určen pouze vnější břit, používá strojek všech pět břitů.

Kompatibilita s rukojeťmi Gillette® Fusion®

Hlavice Wilkinson Sword Hydro Connect 5 jsou kompatibilní se všemi rukojeťmi Gillette® Fusion®†. Nabízejí tak mužům možnost volby bez nutnosti pořizovat si novou rukojeť. Toto inovativní řešení je prvním svého druhu na trhu.

† Produkt Hydro Connect™ nevyrábí ani nedistribuuje společnost The Gillette Company LLC, vlastník ochranných známek Gillette® a Fusion®.

Výběr článků

Načítám