Hlavní obsah

Život a domácí práce může zjednodušit a zpříjemnit technika

Znáte to. Přijdete domů a v rychlosti dáte prádlo prát. A za pár minut najdete další dva kusy k vyprání. S pračkou Samsung to není problém. Vložíte je do ní i v polovině pracího cyklu. Pak objevíte něco rozsypané na podlaze. Vezmete tyčový vysavač uložený za dveřmi a za pár vteřin máte zase čisto. A takových příkladů máme pro vás víc.

Život a domácí práce může zjednodušit a zpříjemnit technika

Článek

Samsung má ve svém portfoliu několik pomocníků. Ať jsou to chladničky French Door nebo klasické s mrazákem dole, pračky AddWash, s nimiž zapomenuté prádlo nezůstane na ocet, mikrovlnná trouba HotBlast, s níž zažijete rychle a kvalitně připravené pokrmy, nebo vysavače, s nimiž je úklid hračkou. Všechny spotřebiče vám zjednoduší každodenní provoz. Ale pojďme popořadě.

Nakoupíte spoustu potravin, jež vyžadují okamžité uskladnění v chladu. Se standardními chladničkami však nemáte dostatek prostoru – a to platí i pro ty velké, dvojdveřové. Jjsou však vybaveny technologií SpaceMax, která umožnila ztenčit stěny, aby zůstalo víc místa na potraviny. Aby se v chladničce nemísily různé pachy, jsou vybavené technologií Twin Cooling, která se stará o optimalizaci teploty a tedy i maximální čerstvost potravin. V nabídce jsou však i jiné typy chladniček a vybere si opravdu každý.

Život a domácí práce může zjednodušit a zpříjemnit technika

S pračkami Samsung AddWash je problém se zapomenutým prádlem minulostí. Malá doplňková dvířka umožňují dodatečné vložení zapomenutého prádla nebo prádla, jež by úplný prací cyklus poškodil. S AddWash ji vložíte do bubnu třeba až před posledním mácháním. Všechny pračky jsou také vybaveny technologií EcoBubble, která z pracího prostředku, vody a vzduchu vytváří prací emulzi. Díky ní můžete se stejným výsledkem prát na nižší teplotu.

Život a domácí práce může zjednodušit a zpříjemnit technika

Mikrovlnky Samsung HotBlast ve stylově černém provedení zase díky výkonné technologii konvekce umožní ohřívat a vařit až o 30 % rychleji než běžné mikrovlnné trouby. Můžete v ní připravovat i dosud nepředstavitelné pokrmy. Pizza už nebude připálená a bez barvy, ale šťavnatá s křupavými okraji. I křupavé hranolky jsou pro ni hračka. Jedinkrát ji vyzkoušíte a vaření bude vaší každodenní zálibou.

Život a domácí práce může zjednodušit a zpříjemnit technika

Poslední a zároveň nejméně oblíbenou činností v domácnosti je vysávání. Samsung má pro ni řešení v podobě vysavačůPOWER Stick. Samsung POWERBot je robotický vysavač, který je skutečným vysavačem díky sacímu výkonu až 40 W, o němž se vám u jiných značek může pouze zdát. Opravdová sací síla a integrovaná digitální kamera se postarají, aby se postaral i o ta nejmenší zákoutí vaší domácnosti. Digitální kamera vytvoří mapu celé domácnosti a vypočítá nejefektivnější trasu vysávání. Díky cyklónové technologii je promyšleno i jeho následné čištění.

Život a domácí práce může zjednodušit a zpříjemnit technika

Alternativou je tyčový vysavač POWER Stick, který je flexibilní a po ruce vždy, kdy jej potřebujete. Zároveň vám bude pomocníkem v podobě ručního vysavače například na drobečky na gauči po divokém večírku.

Život a domácí práce může zjednodušit a zpříjemnit technika

Život a domácí práce může zjednodušit a zpříjemnit technikaAť se rozhodnete pro jeden, nebo třeba všechny domácí spotřebiče značky Samsung, po prvním vyzkoušení nebudete litovat a zároveň se vyhnete zbytečným stresům, které s sebou domácí práce přinášejí.

Výběr článků

Načítám