Hlavní obsah

Operativní leasing? Máme pro vás fakta

Novinky, Driveto

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V ČR se už každé páté auto pořizuje na operativní leasing. V souvislosti s touto službou jsou však spojené mýty a nepřesnosti. Připravili jsme proto stručný přehled, který vám pomůže v rozhodování, zda má pro vás smysl o této službě vůbec uvažovat.

Dnes můžete snadno jezdit v novém autě bez akontace.

Článek

Operativní leasing pro všechny

Historicky je operativní leasing považován za službu poskytovanou jen firmám. To už ale neplatí, již několik let je dostupný i lidem podnikajícím na živnostenský list nebo soukromým osobám. Ideální je při vyhledávání nabídky volit stránky, kde najdete všechny varianty pohromadě. Na Driveto.cz vám k tomu navíc pomohou chytré filtry.

Ušetřete náklady

Operativní leasing představuje pronájem vozidla na konkrétní období. Úspora u běžných vozů jako např. Škoda, Ford, Volkswagen nebo KIA s nájezdem 20 000 km za rok a pronájmem na tři roky je až 15 000 Kč bez DPH. U vozů prémiových značek jako např. BMW, Mercedes-Benz, nebo Volvo se úspora může pohybovat až v desítkách tisíc.

Co byste měli vědět o operativním leasingu.

Auto může být vaše

Ve většině případů před ukončením operativního leasingu přijde nájemci dopis s možnostmi, jak dále postupovat, kde většinou najde i možnost prodloužení pronájmu, nebo také odkoupení vozu. Vůz dobře zná a pořídí za zvýhodněnou zůstatkovou hodnotu.

Výběr článků

Načítám