Hlavní obsah

I podzim můžeme trávit venku pod pergolou

Novinky, Servis Climax

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Nová bioklimatická hliníková pergola Espacio od české společnosti Climax v sobě snoubí luxus a funkčnost. Bezchybně pracuje za jakéhokoli počasí a v každém ročním období. V našich zeměpisných šířkách je možné pergolu využívat prakticky celoročně.

Úvodní fotografie

Článek

Díky exkluzivním doplňkům a kvalitnímu zpracování si Espacio jednoduše zamilujete. Luxusní, minimalistická a designově promyšlená pergola od českého výrobce Climax vám zajistí pocit neopakovatelného luxusu přímo na vaší terase.

Pohyblivá střecha vás ochrání jak před deštěm, tak před ostrým sluncem. „Espacio funguje dokonale i za silného deště nebo při sněžení. Zavřené lamely, které do sebe dokonale zapadnou, nepropustí ani kapku. Dešťová voda odtéká do žlabu, který je schovaný v nosných nohách a není tedy vidět,“ říká David Žabčík, obchodní ředitel společnosti Climax.

Lamely můžete ovládat dálkovým ovladačem nebo pomocí telefonu či tabletu přes inteligentní systém řízení domácnosti. Pergolu si navíc můžete dovybavit reproduktory, vytápěním nebo dešťovým senzorem.

Pergoly Espacio vyrábí Climax ve všech barevných odstínech a v různých stupních lesku. Maximální rozměry nové pergoly jsou 7x4,5 metru, přičemž jednotlivé pergoly lze spojovat a docílit tak několikanásobně větší plochy zastřešení.

Výběr článků

Načítám