Hlavní obsah

Babí léto: ideální čas pořídit zimní pneumatiky ze výhodné ceny

Novinky, TOMKET

Do 1. listopadu zbývá ještě více jak měsíc. Pokud však chcete ušetřit, neměli byste s nákupem zimáků otálet.

Buďte na zimu připraveni

Článek

Fakt, že zimní pneumatiky nejsou výmyslem gumárenského lobby, ale představují jednu z nejdůležitějších podmínek bezpečné jízdy, uznává naštěstí většina řidičů. Přesto mnozí z nich pořizují zimní pneumatiky až na přelomu října a listopadu. Není pak divu, že poptávka v této „pneu špičce“ často převyšuje kapacity prodejců, přepravců i pneuservisů.

Náporu na svá logistická centra a dopravní společnosti se snaží předcházet samotní prodejci pneumatik, kteří poskytují svým zákazníkům zajímavé předsezónní ceny a nabídky. Nejinak tomu je i u největšího českého e-shopu s pneumatikami NejlevnejsiPNEU.cz.

Motoristé zde mají na výběr z opravdu široké nabídky zimních pneumatik za akční ceny – od prémiových značek přes střední segment až po výrobce ekonomických pneumatik. Samozřejmostí je bleskové dodání zboží domů či přímo do vybraného partnerského pneuservisu a doživotní záruka na pneumatiky. Velmi příjemným bonusem je možnost koupit ke gumám i cenově výhodný voucher na přezutí.

Žhavá novinka pro chladné počasí – Tomket Snowroad 3

E-shop NejlevnejsiPNEU.cz není ale jen prodejcem, stojí také za vlastní značkou pneumatik Tomket. Značka je v prodeji necelých 9 měsíců a už si mezi řidiči vybudovala pověst kvalitní pneumatiky za velmi dobrou cenu. Zimní řada Tomketů má tyto kladné zkušenosti ještě více podpořit.

Pro sezónu 2017/2018 jsou v nabídce čtyři zimní dezény. Tomket Snowroad 3 pro všechny typy osobních vozů. Tuto spolehlivou a bezpečnou pneumatiku nejvíce ocení majitelé rodinných aut nižší a střední třídy. Pro vyšší střední až luxusní třídu vozidel je připravena pneumatika Tomket Snowroad Pro 3 a pro vozy SUV a 4x4 model Tomket Snowroad SUV 3. Segment lehkých užitkových vozidel pokrývá pneumatika Tomket Snowroad Van 3.

Výběr článků

Načítám