Hlavní obsah

Posílejte platby pomocí otisku prstu. U Equa bank je to možné!

Mobilní bankovnictví zažívá v poslední době velký boom a není se čemu divit. Umožňuje spravovat finance rychle, odkudkoli a bezpečně. Banky navíc na zdokonalování mobilního bankovnictví neustále pracují, a tak je jeho používání stále pohodlnější. Nová generace mobilního bankovnictví od Equa bank umí například potvrdit platbu pouhým otiskem prstu.

Posílejte platby pomocí otisku prstu. U Equa bank je to možné!

Článek

Počet uživatelů mobilní aplikace Equa bank se jenom za poslední tři roky více než zdvojnásobil a díky technologickým novinkám a uživatelské přívětivosti se dá očekávat ještě větší zájem v budoucnu. Nejnovější verze aplikace ušetří klientům čas při odesílání plateb, ty mohou až do výše 10 000 korun autorizovat otiskem prstu. Neméně podstatné je také lepší zabezpečení. Do aplikace je nově možné přihlásit se otiskem prstu, nebo až 8místným číselným kódem.

Nová generace mobilního bankovnictví umí kromě jiného v mnoha případech identifikovat příjemce platby ještě před jejím odesláním, zobrazuje seznam vašich nejčastějších plateb, které na kliknutí můžete rovnou použít. Dále při posílání platby dokáže ze zkopírovaného textu (třeba SMS zprávy), která obsahuje číslo účtu příjemce, toto číslo v textu najít a rovnou ho vložit a nemusíte ho tedy ručně zadávat. Equa bank tak chce předejít platbám odeslaným na špatný účet. „Podle našeho průzkumu je častým důvodem nedůvěry k mobilnímu bankovnictví obava klientů, že se na malém displeji spletou a zadají špatné číslo účtu,“ komentuje Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank. „Nejnovější aktualizaci ale ocení i uživatelé smartphonů s menším displejem a staršími verzemi Androidu, nová verze se totiž jejich mobilům lépe přizpůsobí,“ doplňuje Pavel.

Více na www.equabank.cz.

Výběr článků

Načítám