Hlavní obsah

Scrigno představuje řadu Essential Battente

Komerční článekSCRIGNO

Řada Scrigno Essential Battente poskytuje harmonii tvarů, barev a rozměrů, dodává interiéru charakter a je schopna uspokojit veškeré požadavky kladené při navrhování interiérů.

Dveře Scrigno, řada Essential Battente

Článek

Scrigno – světový lídr ve výrobě a prodeji stavebních pouzder pro skryté posuvné dveře působící na českém trhu od roku 2014, s dceřinou společností v Praze, představuje dveře řady Essential Battente a systém bezobložkových stavebních pouzder, ideální pro vybavení jak nových, tak rekonstruovaných interiérů. Dvě dostupná provedení - Essential Battente s klasickou spárou mezi dveřním křídlem a zděnou či sádrokartonovou příčkou, a Essential Battente Zero beze spár, představují širokou řadu modelů. Dveře nepřečnívají a nepřerušují stěnu, vytvářejí s ní jeden celek, i když se na stěně vyskytují barevné motivy nebo tapety.

Essential Battente bez horního profilu

Ať už se jedná o jednobarevné stěny nebo jemné dekorace, Essential splývá se stěnami díky systému dveře-stěna, u něhož zmizí zárubně a krycí rámy, čímž poskytuje harmonii nejenom estetickou, ale i strukturální.

Essential Battente bez horního profilu

Pro milovníky stylu, který zaujme, firma Scrigno nabízí živé barvy, které vzbudí zvědavost a přemění dveře Essential na opravdový bytový doplněk.

Essential Battente bez horního profilu

Essential je také k dispozici v lichoběžníkovém provedení pro ty, kdo vyžadují na míru šité řešení pro interiéry s nepravidelnými tvary, jako jsou například mansardy.

Výběr článků

Načítám