Hlavní obsah

Móda na podzim nemusí být nudná

V létě jsme si užívaly sluníčka, čerpaly energii, neřešily šatník – stačily šaty, sukně a tílko a hned jsme byly šik. S příchodem prvních chladnějších dní však začínáme přemýšlet, co se šatníkem na podzim. Ani v deštivých dnech nemusí být nudný!

Heidi Klum inspiruje ženy po celém světě. Její kolekci nabídne Lidl.

Článek

Určitě to všechny moc dobře známe. Stále řešíme, které kousky v našem šatníků vzájemně a jak zkombinovat, abychom nechodily do práce pořád v tomtéž. Přes množství úkolů, které se na nás každý den valí, nám už nezbývá čas ani energie zamýšlet se večer co večer nad rafinovaným outfitem na další den.

Nejjednodušším řešením je inspirace. Najděte si někoho, kdo se podle Vás skvěle obléká, kdo je Vám blízký a jehož styl se Vám líbí.

Takovým ideálním vzorem může být top modelka Heidi Klum. Na světových molech je jako doma a ví, jak být IN.  Z toho důvodu a také proto, že je velkou milovnicí módy, se rozhodla navrhnout pro všechny ženy vlastní kolekci elegantního oblečení. Dominujícími barvami jsou modrá, černá a leopardí vzory a flitry. Aby opravdu každá žena mohla být „WOW“, spolupracuje Heidi Klum na kolekci s prodejnami Lidl. Ty ji exkluzivně uvedou od 18. 9. pod značkou „Esmara by Heidi Klum“  v rámci nové kampaně „LET´S WOW“. Letošní podzim zkrátka nebude nudný!

Více o kolekci najdete na www.lidl.cz/fashionweek.

 

Výběr článků

Načítám