Hlavní obsah

Wienerberger hledá rodinu pro první dům z projektu e4!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jste mladá rodina toužící po vlastním domě? Máte štěstí! Právě vy se můžete stát majiteli prvního domu z projektu e4 za podpory společnosti Wienerberger a jejích partnerů. Slibujeme komfortní bydlení za nadstandardně výhodných finančních podmínek.

wienerberger.cz

Článek

Neopakovatelnou šanci pro ty, kteří připravují stavbu rodinného domu představuje projekt prvního e4 domu. Ten podporuje bydlení z pálených stavebních materiálů, kterými jsou cihly Porotherm, střešní krytina Tondach, lícové zdivo Terca a pálená dlažba Penter. Tyto materiály mají rovnou čtyři e4 přednosti:

·       nižší spotřeba energie

·       ekonomicky nenáročné bydlení

·       maximální ohled na ekologii

·       emoční (moderní) bydlení

Projekt prvního e4 domu pochází z dílny Ing. Arch. Bohumila Brůži a byl oceněn jako vítězný projekt v architektonické soutěži „e4 cihlový dům budoucnosti“. Stavbu provede společnost Wienerberger na klíč, tudíž proběhne v režii a pod dozorem stavebních a energetických expertů, a to navíc v kvalitě a provedení mnohonásobně přesahující finanční spoluúčast investora.

Nyní máte exkluzivní možnost se těmito investory stát vy, neboť hledáme budoucí obyvatele, kteří získají možnost vlastnit první e4 dům v ČR.

Vyplňte jednoduchý formulář zde.

wienerberger.cz

Více informací na www.wienerberger.cz

wienerberger.cz

Výběr článků

Načítám