Hlavní obsah

Jedete na dovolenou? Jedině se Zlatou kartou Equa bank

Komerční článekEqua bank a.s.

Chystáte se na dovolenou a zvažujete, kde a zda se nechat pojistit? Pak je pro vás ideálním řešením zlatá karta od Equa bank. Kromě řady exkluzivních výhod je součástí karty také cestovní pojištění pro celou rodinu, a to jen za 89 korun měsíčně. Právě díky nízké ceně a vysoké kvalitě jsou zlaté karty od Equa bank nejvýhodnějšími kartami na trhu.

Jedete na dovolenou? Jedině se Zlatou kartou Equa bank

Článek

Úpaly a úžehy, zažívací obtíže, záněty horních a dolních cest dýchacích nebo pohmožděniny a zlomeniny. To jsou nejběžnější typy pojistných událostí, které musí lidé na dovolené řešit. „Bez kvalitního pojištění se může i lehké zranění na dovolené v zahraničí velmi prodražit. I v tomto případě tedy platí, že důležitá je zejména prevence a opatrnost. Premium program u Zlaté karty Equa bank kryje pojistné u vás i celé vaší rodiny a zároveň je samotná karta pojištěna i na náklady, které by mohly vzniknout po jejím odcizení nebo zneužití, včetně krádeže osobních věcí,“ říká Jakub Pavel, ředitel retailového bankovnictví Equa bank.

Zlatá karta Equa bank zpříjemní cestování i jiným způsobem. Například si na dovolenou můžete díky programu Sphere nakoupit se slevou až 30 % ve více než 10 000 obchodech v Česku a na Slovensku.

Výběr článků

Načítám