Hlavní obsah

K telefonu Samsung Galaxy S8/S8+ nyní dostanete dárky v hodnotě 3 498 Kč

Novinky, Samsung

Léto je obdobím dovolených a výletů. Proto si Samsung pro své zákazníky připravil letní akci, kdy při nákupu telefonu Galaxy S8/S8+ dostanou darem ideální cestovatelský set.

Ideální cestovatelský set: Kvalitní fotoaparát v telefonu, powerbanka a Micro SD karta.

Článek

Dárek v podobě společníků na cestování – powerbanky a MicroSD karty s kapacitou 128GB – dostanou zákazníci při nákupu prémiových modelů Samsung Galaxy S8 a S8+. Tato akce platí u vybraných prodejců (seznam k dispozici na www.samsung-bonus.eu) do 20. 8. 2017 nebo do vyčerpání zásob.

Galaxy S8/S8+ s perfektním fotoaparátem

Zárukou kvalitních fotografií z krásných míst je telefon Samsung Galaxy S8/S8+, který je vybaven 12Mpx zadním fotoaparátem se snímačem Dual Pixel, 8Mpx přední fotoaparát je pak vybaven chytrým automatickým ostřením. I při zhoršených světelných podmínkách budou snímky vysoce ostré a dokonale zpracované.

Dostatek paměti a energie vždy a všude

Stříbrná powerbanka disponuje kapacitou 10200 mAh a představuje pohodlný a rychlý způsob, jak si na cestách nebo ve volné přírodě zachovat dostatek energie kdekoliv a kdykoliv. A díky mimořádnému objemu paměti karty Samsung MicroSD EVO Plus mohou cestovatelé zaznamenat 6 hodin 4K UHD videa, 17 hodin Full HD videa nebo až 27 200 fotografií. Doporučená maloobchodní cena powerbanky je 1 999 Kč a MicroSD karty 1 499 Kč.

MicroSD karta

Výběr článků

Načítám