Hlavní obsah

Značku kvality dTest získala HP OfficeJet Pro 8720

Plánujete pořídit novou multifunkční tiskárnu a nevíte, podle čeho se při výběru řídit? Ať už jsou vaše preference jakékoliv, pomoci vám může hodnocení v nezávislých testech.

HP OfficeJet Pro 8720

Článek

Například v posledním nezávislém Testu tiskáren 2017, pořádaném společností dTest, zvítězil v kategorii multifunkčních inkoustových tiskáren produkt HP OfficeJet Pro 8720.

HP OfficeJet Pro 8720

Mezi 18 testovanými modely, které odborníci podrobili zátěži z pohledu kvality, rychlosti tisku, odolnosti tisku před vlhkostí, snadnosti obsluhy, možnosti zapojení do sítě či spotřeby elektrické energie apod., vzešel vítěz z kuchyně HP.

HP OfficeJet Pro 8720

Tiskárna HP OfficeJet Pro 8720, která se nyní pyšní nálepkou Značka kvality dTest, splňuje všechny požadavky současné moderní kanceláře, pracuje produktivně a snižuje spotřebu papíru s neuvěřitelně rychlým oboustranným tiskem.

HP OfficeJet Pro 8720

Barevný tisk v profesionální kvalitě s náklady na stránku až o 50 % nižšími než u laserových tiskáren uspoří značnou část rozpočtu. Nabízí také rychlý oboustranný tisk, faxování, kopírování i oboustranné skenování do počítače, síťové složky nebo e-mailu. Možný je tisk na různé formáty do velikosti A4, je odolný vůči vodě, rozmazání, blednutí a zvýrazňovačům. Disponuje také automatickým podavačem dokumentů na 50 listů.

Tisknout lze také z široké řady smartphonů a tabletů, z mobilních zařízení s NFC lze tisknout pouhým dotykem bez nutnosti firemní sítě. Řešení HP JetAdvantage Private Print zvyšuje zabezpečení informací a kontrolu přístupu k důvěrným tiskovým úlohám.

Podívejte se na více informací o tomto skvělém pomocníkovi do každé kanceláře: Zde.

Výběr článků

Načítám