Hlavní obsah

Cesty Čechů do zahraničí se mění. A s nimi i cestovní pojištění

Komerční článekERV Evropská pojišťovna

Cestovní ruch prochází výraznými změnami. Na začátku roku 2016 Češi s nákupem dovolené vyčkávali, v jeho druhé polovině zase skoupili všechno, co bylo volné. Roste také požadavek na flexibilitu zájezdů a lidé vyráží na více cest během roku.

Článek

Důležitým faktorem ve výběru destinace pro dovolenou je bezpečnostní situace. Největší vlna obav sice opadla, ale přesto je řada Čechů stále opatrná. ERV Evropská pojišťovna v posledních 2 letech eviduje zvýšený počet cest do sousedních zemí. Lidé volí kratší cesty, ale během roku vyráží do zahraničí častěji. Takové změny vyžadují rozdílnou skladbu cestovních služeb i pojištění.

ERV Evropská neustále monitoruje požadavky klientů i trhu, a proto jako reakci na současný stav sestavila zcela nové celoroční pojištění. MultiTrip je první plně mobilní cestovní pojištění. Klíčovými prvky jsou prvotřídní asistenční služba, pojištění storna (zrušení cesty), jednoduchost administrace pojištění a srozumitelné pojistné podmínky.

Zapomenout můžete na papírové kartičky či smlouvy. Veškeré informace o pojistce, kontakty na asistenční službu či trezor dokumentů jsou obsaženy v jedné mobilní aplikaci „Moje Evropská“.

V rámci MultiTripu není počet cest během roku omezen, každá smí trvat až 45 dní.

Výběr článků

Načítám