Hlavní obsah

Trend: Manažeři v Česku chtějí studovat americké MBA, ale z pohodlí domova

Novinky, CEMI.cz

USA jsou kolébkou MBA studia a tyto programy na tamních univerzitách jsou považovány za vysoce kvalitní, ale zároveň pro české manažery extrémně nákladné anebo časově neslučitelné s náročným zaměstnáním a rodinou. Jak toto dilema řešit?

Manažeři objevují výhody duálního MBA studia. Chtějí studovat online z ČR, ale získat titul ze zahraničí.

Článek

S atraktivním řešením v podobě duálního MBA studia přichází na trh český MBA institut CEMI. Toto duální MBA studium probíhá kompletně online a postupně na dvou různých institucích, kdy hlavní část student absolvuje na českém institutu CEMI a specializační studium pak na univerzitě v USA.

Díky tomu je možné studium absolvovat již za 16 měsíců a ušetřit více než 120.000,- Kč na školném.

„Po ukončení studia navíc absolvent získává kromě českého MBA zároveň titul MBA od renomované zahraniční univerzity, kterou je Patten University v Kalifornii, držitel uznávané akreditace WSCUC,“ říká Štěpán Mika, ředitel institutu CEMI s více než 1300 MBA studenty.

Na CEMI mají zájemci na výběr ze dvou oborů, které toto duální MBA studium umožňují, a na Patten University si potom mohou vybrat ze 7 specializací.

CEMI také vyřizuje veškerou administrativu nutnou k přijetí na US univerzitu a po celou dobu studia je studentům k dispozici studijní podpora v češtině.

Více o duálním studiu najdete na cemi.cz

Výběr článků

Načítám