Hlavní obsah

Rakouská jezera lákají ke koupání

Novinky, Österreich Werbung

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve chvíli, kdy udeří tropy, zazáří Rakousko svým jedinečným pokladem. Na 2.000 jezer, obklopených překrásnou přírodou láká nejen milovníky vodních sportů, ale i ty, kteří si chtějí jen odpočinout. Přinášíme vám pár tipů, které rozhodně nezklamou!

Letní osvěžení na jezeře Hallstättersee

Článek

Achensee v Tyrolsku je přírodní jezero ledovcového původu, které nabízí nepřeberné množství aktivit: veslování, potápění, rybaření, plavby lodí, venkovní koupaliště, školy plachtění, surfování, možnost věnovat se raftingu, canyoningu i kanoistice na divoké vodě, kempy, restaurace i půjčovnu šlapadel.

Paddleboarding na Achensee

Wolfgangsee na rozhraní Horního Rakouska a Salcburska, zasazené jako perla do náhrdelníku Solné komory (Salzkammergut) patří mezi nejkrásnější jezera v Rakousku. Na jeho březích se nacházejí oblíbené ráje pro trávení dovolené St. Gilgen, Strobl a St.Wolfgang s četnými hotely a kempy. Průzračně čistá voda v jezeře je kvalitou pitná!

Paddleboarding na Achensee

Korutanské jezero Wörthersee je rájem pro všechny turisty. Kromě koupání je očekává i pestrá škála okružních cyklistických tras, které vedou kolem nejznámějších pamětihodností v okolí. Obraz krajiny dotvářejí honosné vily, které díky svému nádhernému výhledu na jezero ovlivnily v minulosti mnohé slavné osobnosti.

Paddleboarding na Achensee

Výběr článků

Načítám