Hlavní obsah

Během horkých dní vás zachrání voda. Jak se osvěžit bez nutnosti mít na zahradě zapuštěný bazén?

Po deštivém týdnu slibují meteorologové opět vládu slunce a tepla. Kdo bude moci, poběží se osvěžit někam k vodě nebo na zahradu. Nafukovací a rámové bazény, solární sprchy a nafukovací vířivky jsou nyní za akční ceny. Užívejte slunko s Mountfieldem.

Rámový bazén SWING složíte rychle a snadno. Foto: Mountfield

Článek

O blahodárném vlivu koupání a plavání na lidský organismus už byly popsány stohy papíru. Vodní vyžití se pro stále více lidi stává součástí životního stylu, protože uvolňuje svaly, podporuje zdravé dýchání, posiluje svaly a hybnost kloubů a především velmi pozitivně působí na naši psychickou pohodu – dvojnásob to platí právě v těchto dusných a parných dnech. Poptávka po zahradních bazénech tedy stále strmě roste.

A to i proto, že díky vlastnímu bazénu máte koupání „hned pod okny“ a hlavně máte jistotu, že se koupete v zaručeně čisté a nezávadné vodě. Na rozdíl od řeky, rybníka nebo veřejného koupaliště totiž máte kvalitu vody pod svojí vlastní kontrolou.

Láká i vás v těchto sluncem zalitých dnech vidina vlastního bazénu? A nechcete si pořizovat luxusní, do země zapuštěný bazén, jehož cena se pohybuje v řádech desetitisíců korun i více a jehož stavba trvá týdny? Pak vás možná mile překvapí, že na nákup kvalitního bazénu vám v Mountfieldu stačí jen pár stovek nebo tisícovek. Například nafukovací bazén řady SWING o průměru 3,05 metru a objemu 3 600 litrů vody seženete za pouhých 745 Kč. A parádní velký rodinný rámový bazén řady SWING o průměru 3,66 metru a objemu 8 200 litrů vody je pro vás k mání jen za 2 985 Kč.

Další možností, jak se na vlastní zahradě příjemně osvěžit, je pořídit si solární sprchu. Ta je vysoce praktickým a elegantním doplňkem každé zahrady. Tělo solární sprchy je vlastně zásobník, jenž může obsahovat až 35 litrů vody. Voda je v tomto zásobníku vyhřáta na příjemnou teplotu automaticky za pomoci slunečního záření. Ceny solárních sprch začínají – pokud využijete současných akčních cen Mountfieldu – na 1 495 korunách.

Solární sprcha, vyhřátá sluncem na ideální teplotu tak, aby voda nestudila a zároveň nebyla horká – to je ekologický zdroj teplé vody zadarmo. V Mountfieldu si vyberete ze čtyř modelů solárních sprch. Foto: Mountfield

A pokud byste si chtěli udělat luxusní pohodičku a nechat se rozmazlovat pod sluníčkem v bublinkové lázni, svezte se na vlně nového trendu. Tím jsou nafukovací vířivky, umístěné přímo na zahradě – nebo třeba pod pergolou, to záleží na vás… Jejich výhodou je totiž mimo jiné to, že je můžete snadno přemisťovat. Koupel ve vířivce rychle zažene jakoukoliv vaši únavu, harmonicky zapůsobí na vaši duši a zároveň vás perfektně po celém těle namasíruje. Relax si v nafukovací vířivce můžete užívat stisknutím jediného tlačítka. Vířivku pro čtyři osoby si nyní můžete v Mountfieldu pořídit už za 11 995 Kč. V ceně je zahrnuta kompletní výbava pro okamžité použití. Montáž nafukovací vířivky je úplně jednoduchá – zabere vám jen pár minut.

Solární sprcha, vyhřátá sluncem na ideální teplotu tak, aby voda nestudila a zároveň nebyla horká – to je ekologický zdroj teplé vody zadarmo. V Mountfieldu si vyberete ze čtyř modelů solárních sprch. Foto: Mountfield

Léto právě začalo. Užijte si ho jaksepatří! Mountfield má pro vás i kompletní sortiment bazénového příslušenství – od pískových filtrací až třeba po desítky atraktivních dětských vodních hraček.

Výběr článků

Načítám