Hlavní obsah

Zabezpečení vozidla se 70% slevou

Novinky, Cebia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Letos absolvovala společnost Cebia zásadní historické změny. Přestěhovala se do nových moderních prostor v BB Centru na Praze 4 a zároveň změnila logo a celý s tím spojený grafický projev společnosti. Cebia se rozhodla při této příležitosti dát motoristům dárek v podobě mimořádné slevy na zabezpečení vozidla formou značení autoskel.

Úvodní fotka

Článek

Těm zákazníkům, kteří přijedou do nového sídla Cebia na Prahu 4, je určena akce zabezpečení vozidla formou značení autoskel s mimořádnou 70% SLEVOU. Tím však nabídka nekončí. K zabezpečení vozidla získáte navíc ZDARMA ještě jeden kupon na tutéž službu. Ten můžete využít pro zabezpečení dalšího vozidla v rodině nebo ho někomu darovat. Dárkový kupon ZDARMA vám Cebia předá osobně. Za konečnou cenu 510 Kč vč. DPH získáte nejefektivnější zabezpečení na trhu pro 2 vozy (původní cena je 1 700 Kč za každé vozidlo). Slevu uplatníte pomocí kuponu, který si stáhnete zde, vytisknete a předložíte v Cebia, spol. s r.o., BB Centrum, budova Alpha, Vyskočilova 1461/2a, Praha 4. Předem se objednejte na telefonním čísle 222 207 207.

Chráněný automobil Cebia

Zákazníkům, kteří nemohou přijet do Prahy, je určena nabídka stejného zabezpečení vozidla s 50% SLEVOU. Konečná cena je pak 850 Kč vč. DPH. Slevu uplatníte pomocí kuponu, který si stáhnete zde, vytisknete a předložíte po předchozím objednání na kterémkoli Autorizovaném Pracovišti Cebia (viz seznam zde).

Chráněný automobil Cebia

Akce byla pro velký zájem prodloužena do 31. 7. 2017.

Více informací o zabezpečení vozidla formou značení autoskel OCIS se dozvíte zde.

Chráněný automobil Cebia

Výběr článků

Načítám