Hlavní obsah

Zabraňte ostrému slunci, aby vstoupilo do domu. Předokenní žaluzie zadrží až 94 % tepelné energie

Komerční článekLOMAX & Co s.r.o.

Aby nedocházelo k přehřívání vaší domácnosti vlivem ostrých slunečních paprsků a vysokých teplot, je vhodné interiér nejen v létě co nejlépe zastínit. Ideální jsou v tomto ohledu předokenní žaluzie, které teplu neumožní, aby se do domácnosti dostalo.

Předokenní žaluzie zabrání teplu dostat se dovnitř.

Článek

Teplé letní počasí se při nedostatečném stínění dokáže postarat o značné přehřívání interiéru. Aby byl tento jev co nejvíce eliminován, a přitom se provoz domácnosti zbytečně neprodražil kvůli klimatizaci, nabízí se varianta použití venkovních žaluzií. Právě ty svojí účinností násobně převyšují interiérovou variantu, na rozdíl od ní totiž zabrání průniku tepla do místnosti.

„Exteriérové žaluzie zadrží až 94 % tepelné energie, i při tropických vedrech tak budou v domácnosti panovat velmi příjemné podmínky. Velkou přidanou hodnotou jsou také ušetřené náklady za provoz klimatizace, které se při denním používání mohou vyšplhat do tisíců,“ popisuje Lubomír Valenta ze společnosti Lomax, která se zabývá produkcí stínící techniky.

Díky elektrickému pohonu navíc venkovní žaluzie nabízejí maximální komfort, který ještě umocňuje možnost dálkového ovládání, kdy jeden přístroj ovládá veškeré stínění. Pevná konstrukce navíc zdatně odolává i nepříznivým povětrnostním podmínkám.

Výběr článků

Načítám