Hlavní obsah

Moderní pracovník je stále v pohybu a ví, co potřebuje

Novinky, HP Inc Czech Republic

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ti nejnáročnější mohou dát přednost raději alternativě v podobě dnes již legendární mobilní pracovní stanice HP ZBook Studio.

HP Inc Czech Republic

Článek

Ti nejnáročnější mohou dát přednost raději alternativě v podobě dnes již legendární mobilní pracovní stanice HP ZBook Studio. Tato štíhlá varianta nabízí plnohodnotný čtyřjádrový procesor v kombinaci s výkonnou grafickou kartou – a to vše v těle ultrabooku. Tento produkt určený především pro grafiky, designéry či architekty zvládne jakékoliv pracovní úkoly bez nejmenších problémů. Postarají se o to procesory Intel® Core™ nebo Intel® Xeon®, duální disková jednotka HP Z Turbo G2 s úložnou kapacitou až 2 TB a až 32 GB paměti ECC.

Neznamená to ale, že by utrpěla její přenosnost. Titulem nejtenčí a nejlehčí plnohodnotné pracovní stanice se nehonosí pro nic za nic. Tloušťka pouhých 18 mm a kompaktní rozměry jdou ruku v ruce také s baterií o dlouhé životnosti. Díky tomu bude práce na cestách hračka. Neutrpěla tím naštěstí konektivita. Kromě dalších možností připojení má ZBook Studio hned dva, stále rozšířenější, multifunkční porty

Thunderbolt™3

Navíc, systém Windows 10 Pro nabízí moderní operační systém navržený tak, aby ve spolupráci se špičkovým hardwarem splňoval náročné požadavky organizací v oblasti zabezpečení, nasazení a správy. Díky konceptu Windows jako služba mají počítače s Windows 10 Pro nárok na bezpečnostní a funkční aktualizace po celou dobu podporované živostnosti zařízení a uživatelé jsou tak lépe chráněni před nově vznikajícími bezpečnostními hrozbami.

Tento nadupaný stroj ale nemusí být parťákem jenom pro práci, ale i při odpočinku. Například při sledování filmů potěší volitelný dotykový displej HP DreamColor s rozlišením FHD, nebo dokonce 4K UHD a profesionální grafická karta střední třídy NVIDIA® Quadro®. I přes popsané parametry se ale nejedná o žádné monstrum, za které se při jednáních budete stydět. Naopak této pracovní stanici nechybí elegantní a velice líbivý styl. A aby nenechala nikoho na holičkách, na tom si v HP dali záležet. Prošla 120 tisíci hodinami náročného testování, které mohou zaručit její spolehlivost.

Pokud Vás zaujaly možnosti mobilní kanceláře, vyplňte, prosím, tento formulář a získejte nabídku na míru.

Výběr článků

Načítám