Hlavní obsah

Nové celoroční pojištění MultiTrip - pro Vás, kdo cestujete častěji

Novinky, ERV Evropská pojišťovna

ERV Evropská přináší první skutečně mobilní cestovní pojištění, které budete mít s aplikací „Moje Evropská” vždy po ruce ve svém chytrém telefonu. Už se tak nemusíte starat o papírové kartičky, smlouvy nebo sjednávání pojištění před každou cestou.

Úvodní fotografie

Článek

MultiTrip reflektuje současné trendy v cestování, kdy lidé často vyráží na více zahraničních cest během roku. V takovém případě oceníte zejména jednoduchost při administraci svého pojištění.

Veškeré informace k pojistce, kontakty na nonstop asistenční službu, či trezor osobních i cestovních dokladů snadno naleznete v mobilní aplikaci „Moje Evropská“.

Pokud vyrážíte do zahraničí více než třikrát za rok, nové pojištění vám zároveň ušetří peníze, protože jeho cena odpovídá zhruba třem jednorázovým pojištěním. V rámci celoročního pojištění MultiTrip není počet cest během roku omezen, každá z nich smí trvat až 45 dní.

Vybírat můžete ze dvou variant - Comfort a Premium. U obou lze volit pojistnou ochranu v rámci Evropy nebo celého světa. Dále můžete volit verzi se spoluúčastí nebo bez ní. Již v základu obsahuje pojištění zrušení cesty s limitem 10-30 tisíc korun na osobu.

O vaše bezpečí v zahraničí se dále stará celosvětová asistenční síť Euro-Center, která pomáhají v nouzi na všech kontinentech.

Výběr článků

Načítám