Hlavní obsah

Nepromeškejte májovou akci „10 dní bazénů a vodních radovánek“

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pokud jste dosud řešili dilema mít, či nemít na zahradě vlastní bazén, nejbližší dny vám rozhodování velmi usnadní – mít! Od 11. 5. do 21. 5. přichází Mountfield s nevídaně nízkými cenami bazénů, vířivek a příslušenství.

Foto: Mountfield

Článek

Mountfield, největší český výrobce a prodejce bazénů, sníží o další tisíce korun v rámci speciální akce už tak výhodné ceny svých bazénů z řad AZURO a SWING. Sníží přitom také ceny akrylátových i nafukovacích vířivek a komplet celé bazénové výbavy a bazénového příslušenství. Včetně například pískových filtrací, tepelných čerpadel, solárních ohřevů, oblíbené bazénové chemie AZURO, plaveckých protiproudů, náhradních bazénových fólií, sprch, dětských hraček do vody… A třeba i rekreačních a rybářských člunů. Letos si tedy můžete užít plavání a vodních hrátek dosyta pod českým sluncem – ani se vám možná nebude chtít trávit dovolenou u moře…

Oblíbené bazény řady AZURO VARIO – můžete si vybrat buď kruhovou, nebo oválnou variantu. Foto: Mountfield

Pro nákup bazénu u Mountfieldu vám teď stačí méně než tisícikoruna! Nafukovací bazén SWING 4Kids o průměru 3,05 metru a hloubce 0,76 metru nyní totiž vyjde na pouhých 990 korun. Stačí ho jen vybalit, nafouknout, napustit vodou a hned se koupete.

„Pokud však máte na bazén vyšší nároky, můžete si pořídit třeba jeden z nejprodávanějších bazénů na českém trhu – AZURO VARIO V1,“ říká Radek Hanzlík, bazénový specialista ze společnosti Mountfield. „Jde o bazén se silnou, pevnou stěnou, tvořenou hlubokotažným plechem. Unikátní konstrukce tohoto bazénu vám umožňuje zvolit si svobodně buď umístění bazénu na povrchu zahrady, nebo jeho úplné, či částečné zapuštění. Je také možné zapustit tento bazén do svahu. Výhodou všech bazénů AZURO VARIO je i to, že se zákazník může podílet na jejich finálním vzhledu. Průměr tělesa bazénu AZURO VARIO V1 je 3,6 m a hloubka 1,07 metru. Jeho cena v rámci této speciální akce činí jen 5 990 korun.“

Pokušení vám budou během „10 dní bazénů a vodních radovánek“ dělat jistě také vířivky, v nichž se můžete nechat kdykoliv podle libosti rozmazlovat milióny bublinek. Vířivku můžete umístit v létě na zahradu či pod pergolu, v zimě pak do temperovaného prostoru. Ceny vířivek nyní začínají na 11 990 korunách.

Oblíbené bazény řady AZURO VARIO – můžete si vybrat buď kruhovou, nebo oválnou variantu. Foto: Mountfield

Z extra výhodných akčních cen bazénového příslušenství zmiňme pro ilustraci pískovou filtraci SWING 2m3/hod, kterou nyní pořídíte už za 2 190 korun.

A na závěr jeden tip, jak můžete ušetřit peníze na jednom výrobku hned dvakrát. Jde o nákup tepelného čerpadla, které dokáže efektivně ohřívat váš bazén i mimo parné letní dny – můžete se díky němu koupat v příjemně teplé vodě od května až do října. Poprvé výrazně ušetříte při jeho koupi – například tepelné čerpadlo BP-30WS je nyní zlevněno z prodejní ceny 23 500 korun na fantastických 14 490 korun. A podruhé s tepelným čerpadlem ušetříte při jeho provozu: na 1 vloženou kWh získáte totiž více než 4 kWh zdarma z okolního vzduchu, a to už je pořádná úspora.

Kompletní nabídku bazénů a veškerého bazénového příslušenství pro vaše pohodlí a vodní radovánky (to vše za nevídaně nízké ceny v rámci této akce) najdete ve všech prodejních centrech Mountfield a na www.mountfield.cz 

Výběr článků

Načítám