Hlavní obsah

Čtyřkolka TGB BLADE 1000i – oblíbený pomocník nejen do terénu

Novinky, ASP GROUP s.r.o.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Se svojí novou vlajkovou lodí, užitkově-cestovní čtyřkolkou Blade 1000i s dvouválcovým vidlicovým motorem o objemu 997 ccm vstoupila firma TGB do světa velkoobjemových strojů a vysokých výkonů.

Úvodní fotografie

Článek

Topmodel Blade 1000i nabízí výkon plných 83 k, čímž se řadí k tomu nejsilnějšímu, co je na trhu k mání. Výkon na úrovni nejsilnějších čtyřkolek na trhu přináší nejen skutečné potěšení z jízdy, ale i vysokou rezervu při tahání těžkých nákladů. Potenciál motoru oceníte ve výjezdech, při plném zatížení i při rychlé jízdě, a je přitom úplně jedno, co má tato čtyřkolka pod koly.

Blade 1000i zdolá každý terén

Blade 1000i zdolá každý terén

Pro konkurenční boj je Blade 1000i výborně připravený po všech stránkách. Účinný elektrický posilovač řízení EPS s variabilním účinkem okamžitě dává dobrý pocit v terénu, řízení je bez velkého úsilí překvapivě snadné, a to i se spolujezdcem nebo plným nákladem. TGB Blade má navíc přednost, kterou zatím mnoho čtyřkolek nenabízí – hned dva plně uzamykatelné rychle pracující diferenciály. Právě diferenciál na přední i zadní nápravě ve spojení s volitelným pohonem 4x4 umožňuje plné pokrytí všech terénních podmínek a situací, ale tento užitečný systém zajišťuje i mimořádně příjemné řízení, snadné ovládání v zatáčkách a vysoce kultivovanou jízdu bez jakéhokoliv „šněrování“. Uzávěrky diferenciálů i pohon 4x4 se snadno ovládají jednoduchým stiskem tlačítka na řídítkách.

Blade 1000i zdolá každý terén

TGB Blade 1000i je dospělá dvoumístná čtyřkolka se spoustou místa pro řidiče a pravděpodobně vůbec nejlepším zadním sedadlem na trhu. Prodloužený rozvor navíc přidává stroji jistotu ve stoupáních i stabilitu při rychlé jízdě. Snadné řízení, vysoká obratnost a výborná geometrie řízení splňuje nároky srovnatelné s americkými a japonskými značkami. S pohodlně odpérovaným podvozkem, čtyřmi brzdovými kotouči a bohatou výbavou zahrnující hi-tech LED osvětlení, silný elektrický naviják, atraktivní alu disky a tažné zařízení je TGB Blade 1000i atraktivní alternativou těch nejprestižnějších čtyřkolek, a to za v podstatě poloviční cenu.

Blade 1000i zdolá každý terén

Navíc již příští měsíc bude v prodeji i provedení s objemem motoru 600 ccm.

Kompletní nabídku čtyřkolek TGB najdete na stránkách oficiálního dovozce www.tgbmotor.cz.

Výběr článků

Načítám