Hlavní obsah

Žaluzie, rolety, markýzy - co nás ochrání před sluncem a zvědavými pohledy našich sousedů nejlépe?

Novinky, SunWay

Každý stínící prvek má své výhody a nevýhody. Je třeba si tak uvědomit své priority a ty pak konzultovat s profesionály v oboru stínící techniky. Společnost SunWay Vám nabízí individuální přístup v řešení Vašich požadavků.

Stínící technika SunWay

Článek

V současné době máme na výběr mnoho způsobů jak zastínit naše okna. Důležitou otázkou je, co od zastínění vlastně očekáváme. Interiérové prvky jsou vhodné jako ochrana před pohledy sousedů, či jako designový prvek našeho interiéru. Proti přehřívání našeho bytu je pak vhodnější jakýkoliv exteriérový stínící prvek, který teplo zachytí, ještě než vnikne přes okna do interiéru.

Interiérové stínění - žaluzie, látkové roletky

Nejčastějším doplňkem našich oken jsou žaluzie či

látkové roletky a to jednak pro svou efektivní ochranu našeho soukromí, tak v neposlední řadě pro svou cenovou dostupnost. Široký výběr barevného a typového provedení nám pak dává jistotu správného výběru pro každý interiér.

Látkové roletky den/noc

Exteriérové stínění – žaluzie, rolety, látkové clony

V případě, že nám jde především o ochranu před teplem, chceme-li zabránit přehřívání interiéru, je třeba zvolit venkovní stínící prvek. Venkovní žaluzie poskytuje výhodu možnosti naklápění lamel a plynulé regulace prostupu světla. Venkovní rolety pak zvýší pocit bezpečí a uspoří nám náklady na energie v zimním období. Svislé látkové clony s tkaninou Soltis nám zaručí ochranu proti přehřívání a zajistí nám výhled ven i při stažení.

Látkové roletky den/noc

Markýzy

K zastínění teras, balkonů, či jiných ploch k posezení, se používají výsuvné markýzy. Společnost SunWay má na výběr řadu markýz předních světových výrobců.

Látkové roletky den/noc

Výběr článků

Načítám