Hlavní obsah

Nové tarify T-Mobile - výhodné hovory a sms, online platby v bezpečí a software navrch

Komerční článekT-Mobile Czech Republic a.s.

Každý podnikatel potřebuje komunikovat. Nejde jen hovory a smsky, ale i maily, bezpečné online platby, psaní nabídek a objednávek, kalkulace... To vše pohromadě na jediném místě nabízí v nových podnikatelských tarifech T-Mobile.

Nové tarify T-Mobile

Článek

Nové podnikatelské tarify T-Mobile nabízejí neomezené hovory v rámci firmy nebo ČR, bohaté datové limity a obranu před internetovými útoky, zabezpečení online plateb, kancelářský software a důkladnou ochranu dat. Pro vše nyní stačí jediný dodavatel.

„Moderní tarify našim zákazníkům maximálně zjednoduší práci,“ říká Petr Jeřábek, ředitel marketingu T-Mobile pro podnikové zákazníky. „Získají s nimi i špičkové nástroje.“

Online bezpečí zabezpečuje výkonný software Kaspersky Lab. Jako jeden z prvních na světě přinesl ochranu proti vyděračskému softwaru, který uzamkne firemní data a vyžaduje zaplacení výkupného.

T-Cloud Záloha automaticky ukládá důležité dokumenty a dovoluje vrátit se i k jejich starším verzím. Data jsou zabezpečena šifrovacím klíčem na úrovni elektronického bankovnictví.

Pro práci v kanceláři získáváte Office 365 a pro každého uživatele 1 TB dat v zabezpečeném cloudu.

Nové tarify pro podnikatele jsou k dispozici v šesti verzích, od ekonomické XS až po top manažerskou XXL. Pro více informací o nových tarifech klikněte sem.

Výběr článků

Načítám