Hlavní obsah

Systémové stavění šetří čas i náklady

Komerční článek

Pokud plánujete letos začít s výstavbou, pečlivě zvažte, co vás to bude stát. Myslete na to, aby se úspora v materiálu nepromítla později do vyšších nákladů nebo kratší životnosti materiálu. Zvolte výrobce, který maximum starostí vyřeší za vás.

Pasivní rodinný dům stavěný svépomocí má masivní střechu z Ytongu.

Článek

Stavební systém Ytong je známý jako rychlé a snadné řešení výstavby. Oblíbený je také pro svou snadnou tvarovatelnost, díky níž vzniká minimum stavebního odpadu. Systémové stavění s Ytongem však znamená mnohem širší možnosti, jak stavět efektivně a bez rizika. Kromě tvárnic a překladů jsou to díly pro výstavbu stropu, střechy, schodů. Tyto masivní prvky přispívají k vynikajícím tepelněizolačním vlastnostem, navíc zvyšují celkový komfort bydlení. Ve stropě je možné vést například instalace a střecha zabraňuje letnímu přehřívání. Schodištní díly výrobce dodává připravené na míru podle projektové dokumentace.  Tepelněizolační řada je určena pro jednovrstvé zdění bez zateplování, a to i u nízkoenergetických a pasivních domů.

Realizace rodinného domu z Ytongu od stavební společnosti Stakl.

Pro perfektní výsledek výstavby do systému přibyly i novinky, které slouží k povrchovým úpravám. Vnější lehčená omítka zajistí ochranu stěny i při dlouhodobém střídání teplot a vlhkostních poměrů a napomáhá celkové kvalitě provedení stavby, u níž je minimalizováno riziko prasklin a vytvořeny podmínky pro dlouhou životnost. Pro vnitřní úpravy Ytong nabízí lehčenou vnitřní omítku a hlazenou vnitřní stěrku.

Realizace rodinného domu z Ytongu od stavební společnosti Stakl.

Systém Ytong nabízí také široké možnosti poradenských služeb. Rozhodnout se pro jednoho dodavatele je nejen úsporou vašeho času a zárukou kvalitního výsledku. Získáte také podporu ve všech krocích výstavby, od plánů až po samotnou realizaci.

Výběr článků

Načítám