Hlavní obsah

Tisíce Čechů využívá výhodnější půjčky od lidí. Jak si půjčit u Zonkyho?

Toužíte po novém autě, rozjíždíte vlastní projekt nebo splácíte předraženou půjčku a chcete ji co nejrychleji výhodně refinancovat? Od toho je tu Zonky. A je jedno, jestli jste student, OSVČ, zaměstnanec nebo máma na mateřské. Jsme lidi, ne banka.

Zonky.cz

Článek

Zonky (www.zonky.cz) je online služba, kde lidé půjčují lidem. Neplatí žádné drahé pobočky, firemní auta ani složitý bankovní aparát. Proto má mnohem levnější provoz, než jakákoli banka. Zonky (www.zonky.cz) funguje podle úspěšného zahraničního modelu v rámci stále silnější sdílené ekonomiky a poskytuje tzv. P2P službu (peer to peer - rovný s rovným). Zonky (www.zonky.cz) zprostředkovává půjčky od lidí a právě díky nízkým nákladům může začínat už od úroku 3,99 %.

Lidé lidem

Když chcete půjčku, stačí se registrovat na www.zonky.cz, vložit poptávku a po vzájemné dohodě o úroku napsat krátký příběh pro investory - proč a na co si chcete půjčit. Čím poutavější příběh bude, tím víc investorů člověk osloví a tím rychleji získá peníze. Investorů jsou na Zonky tisíce a jsou to nejčastěji obyčejní lidé, kterým je prostě líto nechat peníze ležet někde na spořicím účtu. A tak je investují na Zonky (www.zonky.cz) - lékaři, úředníci nebo třeba i dělníci, kteří každý měsíc investují pár tisíc, co jim zbývají z výplaty. Vydělají na nich, a ještě pomůžou jiným lidem k výhodnějším úvěrům než bance.

Můžete si půjčit od 20 tisíc do 500 tisíc. Pokud chcete u Zonkyho (www.zonky.cz) refinancovat svůj drahý úvěr, kontokorent nebo kreditku, úsporu si snadno spočítáte ve Zlevňovači, kolik ušetříte. Nemusíte chodit nikam na pobočku a během pár dnů budete mít peníze na účtě.

Půjčit si můžete třeba na refinancování nevýhodných úvěrů, na auto, domácnost, vzdělání nebo třeba vlastní projekt, o kterém banka nechce slyšet, protože jste OSVČ. Ale měli jsme třeba i půjčku na rovnátka nebo koňskou farmu. Záleží zkrátka jen na vás.

Raději od lidí než v bance

„Vystavil jsem příběh na tržiště a snad už za čtyři hodiny se na moji půjčku ve výši 150 000 korun složilo 179 lidí!“, vypráví s nadšením o své zkušenosti se Zonkym Jiří Čejgl. Tomu se díky důvěře od lidí povedlo spustit první českou aplikaci na sdílení aut jménem RentBy. „Zaujalo mě heslo: Lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem. Rád tyto nové služby využívám, protože vím ze zkušenosti, že s nimi dost ušetřím.“

O bance vůbec neuvažoval. „Navíc jsem podnikal prvním rokem, tudíž jsem nemohl doložit daňové přiznání za minulý rok. To by mi žádná banka neodpustila. Půjčka od lidí je samozřejmě i mnohem výhodnější,“ dodává ještě.

Mrkněte se na náš Zlevňovač přepálených bankovních úvěrů nebo si o nás přečtěte víc na Zonky.cz (www.zonky.cz). Můžete taky napsat na info@zonky.cz. Nebo každý pracovní den od 8.00 do 20.00 a o víkendu od 9.00 do 18.00 volat zákaznickou linku na čísle 800 449 999. Na Zonky lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem. Těšíme se na vás!

Výběr článků

Načítám