Hlavní obsah

Dárek pro filmové fajnšmekry – limitovaná edice

Novinky, Cinestar.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbené duo Hřebejk - Jarchovský se vrací na plátna kin s trilogií filmů, která vás zavede zpět v čase před oblíbený český film Pelíšky. V CineStar navíc s limitovaným dárkovým balíčkem. Všechny filmy můžete v kině vidět již letos.

Úvodní foto

Článek

Rodinný přítel je první z filmů trilogie Zahradnictví, kterou Jan Hřebejk s Petrem Jarchovským považují za své „životní dílo“. Příběh se odehrává ve čtyřicátých letech za německé okupace. Tři mladé ženy a dvě děti čekají na návrat svých vězněných mužů a otců. Válkou vynucenému rodinnému společenství tří sester obětavě pomáhá rodinný přítel a lékař Jiří Erben. Rodinný přítel je příběhem lásky, která nesměla být naplněna. Vypráví o věrnosti, touze, vině a lásce, o odchodech a návratech, o rodině, rodičích a dětech.

Současně se vstupenkami na první díl Zahradnictví si můžete exkluzivně v multikinech CineStar zakoupit dárkový balíček, který obsahuje poukázky na vstupenky na další dva díly Zahradnictví za zvýhodněnou cenu a také slevové poukázky na všechna menu. Na celé trilogii tak ve dvou ušetříte 220 Kč.

Rodinný přítel startuje v CineStar již. 27. dubna, druhý díl Dezertér má premiéru 28. září a poslední díl Nápadník 16. listopadu 2017.

Výběr článků

Načítám