Hlavní obsah

Vysoká škola hotelová se zaměřuje na propojení studia s potřebami zaměstnavatelů

Komerční článekVysoká škola hotelová v Praze

Vysoká škola hotelová v Praze (VŠH) spolupracuje s Asociací hotelů a restaurací ČR (AHR ČR) a zaměstnavateli při zajištění nezbytné prostupnosti odborné výuky mezi středními a vyššími odbornými školami a vysokoškolskými institucemi.

Vysoká škola hotelová se zaměřuje na propojení studia s potřebami zaměstnavatelů

Článek

AHR ČR a VŠH uspořádaly workshop, který byl zaměřen na spolupráci škol se zaměstnavateli s cílem vytvořit vhodné podmínky pro rozvoj odborné praxe nejen v tuzemsku, ale i v zahraničí.

Workshopu AHR ČR na VŠH se zúčastnilo 65 zástupců škol a 15 zaměstnavatelů.

Studenti VŠH se mohou účastnit jak pracovních, tak studijních pobytů v zahraničí v rámci programu Erasmus+. V současné době má škola celkem 27 partnerských vysokých škol v 15 zemích. Součástí studia je i odborná praxe, kterou studenti absolvují nejčastěji v hotelích, restauracích, lázeňských zařízeních či v cestovních kancelářích.

Workshopu AHR ČR na VŠH se zúčastnilo 65 zástupců škol a 15 zaměstnavatelů.

Studium na VŠH probíhá v prezenční i v kombinované formě. Bakalářský studijní obor Hotelnictví je vyučován nejen v českém, ale i v anglickém jazyce. Ucelený systém studia oboru hotelnictví v bakalářském a v navazujícím magisterském stupni studia je ve střední Evropě unikátní. VŠH je jedinou vysokoškolskou institucí, která má studijní obor zaměřený na hotelnictví a lázeňství ukončen akademickým titulem inženýr. Další informace jsou zveřejněny na www.vsh.cz.

Výběr článků

Načítám