Hlavní obsah

Číselnou loterii už můžete sázet z pohodlí domova, navíc získáte bonus 300 Kč

Komerční článek

Pro všechny, kdo rádi zkouší štěstí v číselné loterii a každý týden pravidelně vyplňují sloupeček se šesti čísly, je tu dobrá zpráva. Číselnou loterii si můžete nyní vsadit i online, z pohodlí svého domova. Svou online verzi spustila loterie Korunka.

Sázejte loterii Korunka online a získejte bonus 300 Kč.

Článek

Ryze česká loterie Korunka působí v ČR již 20 let a je druhou největší číselnou loterií u nás. Sázejícím nabízí kromě tradiční hry v podobě sloupečku se šesti čísly i zajímavější alternativy. Díky tomu si získává stále více příznivců.

Rádi sázíte…

Pokud sázíte loterii, asi tipujete 6 čísel ze 49 ve snaze trefit několikamilionový jackpot. Dosáhnout na výhru, která vám zajistí peníze na zbytek života, je ale těžké a někomu se to nepodaří za celý jeho sázkařský život. I proto lidé zkoušejí nové hry.

…nebo rádi vyhráváte

Jestli i vy patříte mezi čekatele na jackpot, mohly by vás zajímat hry loterie Korunka, ve kterých můžete sami zvýšit své šance na výhru. Jednou z takových je například Korunka Kombi. V této hře můžete sázet už od 10 korun a výhra může být i několik milionů.

Vyzkoušejte online

Přehled her loterie Korunka naleznete na stránkách www.korunka.eu. A protože je Korunka dostupná i online, můžete si některou z nich hned vyzkoušet. Navíc můžete získat bonus 300 Kč na vaše první sázky!

Výběr článků

Načítám