Hlavní obsah

Již víme, proč lidi trápí těžké nohy!

Novinky, www.orling.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Je vědecky prokázáno, že stěny cév jsou z kolagenu. Víte, že stěny cév tvoří kolagen? Je to kolagen typu III, který je kolagenem embryonálního vývoje a mladé kůže. Se stářím jej ubývá a nahrazuje ho kolagen typu I, který však není tak pružný jako kolagen typu III. Právě ten zajišťuje pevnost a pružnost cév.

Je vědecky prokázáno, že stěny cév jsou z kolagenu.

Článek

Co se děje když kolagenu typu III ubývá?

Dochází ke ztrátě pružnosti cév a k jejich tvrdnutí. To je příčinou vzniku onemocnění cévního systému. Vydouvání žilní stěny bývá způsobeno poruchou tvorby kolagenu, kterého bylo nalezeno v křečových žilách méně než v žilách zdravých. Proto jsou jejich stěny slabší a snáze se rozšiřují.

Co se děje když kolagenu typu III ubývá?

Jak se tomuto nepříznivému jevu postavit?

Podporou regenerace žilního kolagenu typu III kolagenními peptidy. Tento nový pohled na problematiku pružnosti cév a pocitu “těžkých nohou“ byl využit u nového doplňku stravy Venalin Orling®, který je určen k výživě a regeneraci cév a kardiovaskulárního systému.

Co se děje když kolagenu typu III ubývá?

Co je obsahem doplňku stravy Venalin Orling®?

Obsahuje kolagenní peptidy Gelita®, které vyživují pojivové tkáně i cévy. Obsahuje i 1000 mg vitaminu C, který přispívá k normální tvorbě kolagenu pro normální funkci krevních cév.

Dále obsahuje kopřivu dvoudomou, jež přispívá k normální činnosti kardiovaskulárního systému a cévní soustavy, zmírňuje pocit „těžkých nohou“ a působí protizánětlivě. Najdete v něm i další velmi účinné bylinné extrakty a vitamíny.

Více informací najdete na www.orling.cz

Co se děje když kolagenu typu III ubývá?

Výběr článků

Načítám