Hlavní obsah

V Mountfieldu probíhají servisní akce za skvělé ceny

Komerční článek

Jaro už se nám hlásí o slovo. Zahrady se probudily ze zimního spánku, všechno se pomalu začíná zelenat a nám začíná kolotoč jarních prací.

Foto: Mountfield

Článek

Na ně potřebujete mít stroje v optimální kondici. Pro všechny, kteří nestihli zajít do servisu po sezóně na podzim, přišla společnost Mountfield s výhodnou „předjarní“ servisní akcí. Primárně je zaměřena na sekačky a traktory, ale vztahuje se i na další stroje jako vertikutátory, kultivátory, křovinořezy či pily.

Jaké výhody na zákazníky čekají? „V rámci předsezónní akce dostane každý slevu 50 procent na prohlídku a kromě toho slevu 50 procent na všechny úkony údržby,“ říká Pavel Klička, ředitel odboru servisu a náhradních dílů Mountfieldu. To však ještě není zdaleka vše. Padesátiprocentní sleva platí také na všechny nože a stabilizátory do paliva. „Majitelé Zákaznické karty navíc mají desetiprocentní slevu na veškeré nezlevněné položky práce i materiálu,“ prozrazuje Pavel Klička. Díky Zákaznické kartě budete mít slevu 10 % také na všechny oleje, maziva a další náhradní díly.

Foto: Mountfield

Protože se pořád najde poměrně velká skupina lidí, kteří nechávají servisní prohlídky až na poslední chvíli, může se stát, že je například v dubnu v servisech často přeplněno a majitelé strojů pak na své zakázky čekají o něco déle. Tomu všemu se dá předejít včasnou návštěvou servisu. Díky probíhající akci teď navíc v Mountfieldu ušetříte peníze a budete mít jistotu, že start jara na zahradě v podobě prvního sekání, vertikutace a dalších prací, zvládnete přesně v pravou chvíli.

Foto: Mountfield

Pro své zákazníky přichystal Mountfield v rámci „Předjarní servisní akce“ ještě jeden bonus. „Všechny stroje, které prošly našimi servisními centry a jsou tedy v optimální kondici, získávají Známku značkového servisu o připravenosti na novou sezónu,“ informoval Pavel Klička z Mountfieldu.

Foto: Mountfield

Pokud zelená Známka značkového servisu vašemu stroji ještě chybí, měli byste si pospíšit. Předjarní servisní akce za zvýhodněné ceny trvá ve všech servisních centrech Mountfieldu jen do konce března. Ale pamatujte, že kdo dřív přijde, dřív seká…

Výběr článků

Načítám