Hlavní obsah

MBA vzdělání jako zaměstnanecký benefit? Řekněte si o něj, radí ředitel CEMI

Novinky, CEMI MBA Studies s.r.o.

Stále více firem si hýčká klíčové zaměstnance. Nechtějí, aby odešli ke konkurenci. Jedním z častých benefitů může být to, že jim firma zaplatí MBA vzdělání. Vychovává si tak dobrého manažera a firmě to ještě pomůže. Stačí si jen o tento benefit říct.

Nebojte si o tento benefit říct, radí Mgr. Štěpán Mika, ředitel Central European Management Institute. Autor: CEMI

Článek

„Zaměstnavatelé čím dál více nabízejí MBA studium svým klíčovým pracovníkům jako benefit, díky němuž si zaměstnance udrží ve firmě a ještě navíc zvýší jeho manažerské znalosti,“ říká Mgr. Štěpán Mika, ředitel Central European Management Institute (CEMI).

Ten se zaměřuje na vzdělávání manažerů formou online MBA studia.

Online MBA studium? Skloubíte ho s prací

„Právě MBA online studium má tu výhodu, že studenti mohou studovat odkudkoliv a podle toho, kdy jim to jejich časové možnosti dovolí. Je to velice dobře slučitelné se zaměstnáním,“ dodává Štěpán Mika, který se na online MBA studium zaměřuje už od roku 2011 a jeho institut CEMI má nyní již přes 1000 absolventů.

Podle jeho slov navíc studenti oceňují, že studium trvá pouze rok. Někdy školné zaměstnavatel uhradí celé, někdy částečně. „Nebojte se ho na tento benefit zeptat,“ radí Štěpán Mika.

Online studium vyhledává stále více manažerů. Šetří jim čas. Autor: CEMI

Nyní CEMI nabízí 9 oborů MBA a LLM studia, vyučuje na něm 45 uznávaných lektorů z Česka i zahraničí.

V rámci příležitosti překonání hranice 1000. absolventa připravil institut CEMI speciální cenovou nabídku, díky níž můžete na školném ušetřit 36.300 Kč. Zájemci tak mohou začít studovat již za 79.900,- Kč bez DPH. CEMI nabízí i možnost platby na splátky.

Uzávěrka příjmu přihlášek do jarních programů končí pro některé obory 8. března, pro některé 15. března.

Více najdete na cemi.cz.

Výběr článků

Načítám