Hlavní obsah

Co dát na okna? Zkroťte jarní slunce látkovou roletkou

Novinky, SERVIS CLIMAX a.s.

Probuďte v sobě tvůrčího ducha a oživte svůj interiér zajímavým a užitečným doplňkem. Nemusíte se hned pouštět do nákladné nebo náročné rekonstrukce. Stačí si pohrát s textiliemi a barvami. Začněte třeba okny a pořiďte jim atraktivnější zastínění.

Látková roletka

Článek

Látkové rolety už dávno nejsou jen praktickým zastíněním. Je to jednoduchý a stylový způsob, jak změkčit světlo pronikající dovnitř a zároveň jak získat více soukromí. Okolí máme moc rádi, avšak někdy chceme sluneční paprsky, průvan nebo zvědavé oči sousedů úplně vytěsnit. Často je také nutné zkrotit sluneční paprsky, abychom se mohli nerušeně věnovat sledování televize, čtení knížky nebo receptu, ale i mít soukromí v ložnici nebo koupelně. Látkové rolety tuto funkci plní dokonale.

Praktické zastínění

Jestli chcete zaručený tip pro vaši letošní jarní proměnu, pak doporučujeme atraktivní roletu Varieta od české značky Climax. Jsou pro ni charakteristické kovové konzole a hliníková hřídel ukrytá v designové kazetě. Na výběr máte z kolekce 317 látek nejrůznějších barev a vzorů, což je mimochodem nejvíce v Česku. Varieta se ovládá plastovým nebo kovovým řetízkem se závažím či jednoduše a bez námahy pomocí elektrického pohonu. Látková roleta Varieta zastíní okno až o šířce 200 cm a spojit lze až tři rolety dohromady.

Praktické zastínění

Všechny výrobky Climax jsou vyrobeny podle nejpřísnějších norem a z materiálů nejvyšší kvality a jsou navrženy tak, aby mohly být bez problémů používány mnoho let.

Praktické zastínění

Výběr článků

Načítám