Hlavní obsah

Venkovní žaluzie s minimálním nábalem, který nebrání výhledu z okna

Novinky, SERVIS CLIMAX a.s.

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V zimě vítáme každý sluneční paprsek, v letních dnech nám ale sluníčko dokáže i pořádně zatopit. Rozpálená skla oken sálají do bytu ještě větší žár, než jaký je venku. Hlavní zásadou je tedy zabránit rozehřátí skel, a v tom jsou nejspolehlivější předokenní clony.

Nejspolehlivější předokenní clony

Článek

Venkovní žaluzie prospějí každému domu esteticky a především funkčně. Český výrobce stínicí techniky Climax nabízí žaluzie nenápadné i výrazné podle toho, zda chcete, aby ladily s fasádou či tvořily zajímavý kontrast. A nyní přichází s unikátní novinkou – žaluzií s minimálním nábalem při vytažení.

Venkovní žaluzie CLIMAX

Nová venkovní žaluzie T-80 s hliníkovými lamelami ve tvaru písmene T zaručuje 100% zastínění. Climax vyrábí žaluzii T-80 na míru a z hliníku, který jí propůjčuje skvělé vlastnosti. Hliníkové žaluzie velmi dobře izolují, odráží nepříjemné sluneční paprsky a tím chrání interiér. Kromě toho se vyznačují dlouhou životností a odolností. Žaluzie T-80 umožňují také abnormálně velký úhel naklopení lamel a vyrábí se ve 25 barevných provedení.

Venkovní žaluzie CLIMAX

Ovládání rozhoduje o tom, jak pohodlná bude manipulace a nastavení optimálního úhlu žaluzií. Motorový pohon je nejen moderní, ale také praktický a velmi pohodlný

Venkovní žaluzie CLIMAX

A kdy žaluzie montovat? Zcela ideální je počítat s jejich montáží již ve fázi hrubé stavby, avšak běžně se žaluzie dají nainstalovat také dodatečně.

Výběr článků

Načítám