Hlavní obsah

Češi si loni díky půjčkám od lidí půjčili téměř půl miliardy. Levněji a bez bank

Půjčky od lidí přinesl Zonky do ČR proto, aby si mohli levněji a s klidem půjčit i ti, co nepasují do bankovních tabulek. Lidem, kteří chtějí své peníze zhodnotit, nabídl lepší úrok než jakýkoli spořící účet. Rok 2016 ukázal, že to funguje skvěle.

Zonky.cz

Článek

V zahraničí mají půjčky od lidí úspěch už dávno. Ostatně hrají roli i pro rozvoj ekonomiky. Zvyšují životní úroveň lidem, kterým banky půjčují nerady a draze. OSVČ se zajímavým projektem, maminky na rodičovské nebo třeba i profíci po návratu ze zahraničí budou vědět, o čem je řeč. Tedy statisíce lidí, kteří mají v bankách problémy.

Proč je Zonky výhodnější než banka

Zonky (www.zonky.cz) funguje rychle, kompletně online a více než váš rodinný stav a počet dětí je pro získání férového úvěru důležité, kdo jste, co jste dokázali a jaké máte plány. Zonky neživí armády úředníků, nemá mramorové paláce ani stovky firemních aut. Proto může nabídnout úroky už od 3,99 %. Nemá žádné skryté poplatky a netrestá ani za to, když dokážete splatit dřív, než jste měli původně v plánu. Od každého klienta vybere 2 % z půjčené částky a hotovo.

Zařiďte si půjčku doma u kafe

Nemusíte nikam chodit. Stačí jen na Zonkyho stránkách (www.zonky.cz) vyplnit poptávku, přidat dva doklady totožnosti a výpis z účtu. A napsat příběh o tom, proč a na co chcete půjčit. Když se vám bude zamlouvat úrok, který vám Zonky na základě toho nabídne, vyberete si přezdívku a ilustrační fotku a příběh vystavíte investorům na online Tržišti půjček. A pak už jen sledujete, jak se investoři na vaši poptávku skládají. A protože anonymní jsou obě strany, ani vy se nedozvíte, koho přesně váš příběh zaujal. Budete znát jen celkový počet investorů. Od začátku až do splacení půjčky budete také vždycky v kontaktu jen se Zonkym, který celý proces garantuje.

Peníze za pár minut

Co se děje potom? Až 37 % příběhů je zainvestováno do 10 minut. Maximálně to může trvat týden. A jakmile jsou peníze pohromadě, máte je na účtě do druhého pracovního dne. Nedávno se na Zonkyho (www.zonky.cz) obrátil klient s tím, že potřebuje půjčit 140 000 korun na 36 měsíců. Naskytla se mu totiž šance odkoupit část firmy, ve které pracuje. Za dvě minuty podpořilo jeho plány celkem 141 investorů. A bylo.

Když je řeč o investorech…

Investoři u nás vydělávají v průměru 6 % za rok a Zonkymu platí 1 % z investované částky. Není divu, že zájem investorů, lidí, kteří často zhodnocují jen pár stovek, co jim zbudou z výplaty, je obrovský. Zúročí své peníze, a ještě pomohou ostatním realizovat jejich plány.

Refinancujte, stojí to za to!

Pokud jste si už půjčili jinde a draze, nezoufejte. Vezměte své předražené půjčky k Zonkymu. Na webu Zonky (www.zonky.cz) si můžete snadno spočítat úsporu i z několika úvěrů, kreditek nebo kontokorentů naráz. Za minulý rok už lidé lidem půjčili na zlevnění předražených bankovních úvěrů přes 180 milionů - na refinancování jde dlouhodobě přes 40 % všech peněz od lidí. Klienti tak ušetří i desítky tisíc korun ročně, a ještě na tom obě strany vydělají.

Hledáte půjčku s férovým úrokem? Nebo chcete investovat? Nebo se potřebujete zbavit předražených bankovních úvěrů? Mrkněte na Zonky (www.zonky.cz). Nebo klidně napište šéfce služby na lucie.tvaruzkova@zonky.cz. Můžete i zadarmo zavolat na Zonkyho přátelskou linku na čísle 800 449 999 - v pracovní dny od 8 do 20 h, o víkendu od 9 do 18 h. Na Zonky, lidé půjčují lidem. Levněji a s klidem.

Výběr článků

Načítám