Hlavní obsah

Co nového umí největší portál o češtině?

Novinky, www.lingea.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

O největším on-line portálu pro češtinu nechybujte.cz jsme psali již několikrát. Najdete zde zcela aktuální výkladový slovník, pravidla pravopisu a gramatiku, ale také další užitečné a praktické nástroje, které Vám pomohou při práci s texty.

Úvodní fotografie

Článek

Chybovat je lidské, každému z nás se občas objeví v textu nějaký překlep nebo chyba. Díky stránkám www.nechybujte.cz už ale chybovat nemusíte. Nevěříte? Vyzkoušejte si dva online nástroje, které na tomto webu najdete.

Zkuste akcentátor, praktický doplňovač diakritiky. Pokud občas upravujete texty psané bez háčků a čárek, výrazně vám pomůže a urychlí práci. Potřebujete-li tedy celý text správně opravit, stačí jej zkopírovat, vložit do příslušného pole a stisknout tlačítko Doplnit. V okamžiku je celý text doplněn…

Dalším nástrojem je korektor pravopisu. Pomůže Vám odhalit klasické překlepy, chybějící písmena nebo naopak nadbytečné znaky. I zde stačí text zkopírovat a stisknout tlačítko Zkontrolovat.

Web nechybujte.cz je uzpůsobený i mobilním zařízením, takže jej můžete využívat v práci i kdekoli v terénu. Najdete zde odpovědi na všechny běžné jazykové otázky, které každodenní komunikace přináší. I jeho nástroje jsou praktickým pomocníkem. Díky nechybujte.cz vyladíte své texty rychle a efektivně. Portál doporučuje také ministerstvo školství, které navíc letos ocenilo kolektiv autorů Lingea s.r.o. prestižní medailí MŠMT.

Výběr článků

Načítám