Hlavní obsah

Vánoční pohoda není mýtus!

Naplánujte si Vánoce jako svátky opravdové pohody. Nenechte se ničím a nikým rozhodit. Užijte si příjemné chvíle se svými nejbližšími, vánoční atmosférou a plnou tabulí jídla. Parťáka pro tenhle plán můžete koupit od značky Panasonic.

Nová televize Panasonic TX-40DX603E

Článek

Zážitek z pohádek musí být dokonalý

Už se těšíte na Švejka, S čerty nejsou žerty nebo Tři oříšky pro Popelku? Nebo se spíš nemůžete dočkat přenosů z lyžování či hraní na nové herní konzoli? Všechny tyto situace vám dokáže maximálně zpříjemnit nová televize Panasonic TX-40DX603E. Její vysoké rozlišení 4K nabízí dokonale ostrý obraz s přirozenými a živými barvami. Model TX-40DX603 je plně vybaven na kabelové, satelitní i pozemní vysílání, a to včetně formátu pozemního vysílání, na který se má přejít v následujících letech. Ve výbavě nechybí všechny moderní SMART funkce - NETFLIX, HbbTV, sledování obsahu z domácí sítě či SD karty vyjmuté z vašeho fotoaparátu. Panasonic TX-40DX603 je i skvělým bytovým doplňkem. Stylový design a dokonalé zpracování z ní dělají samozřejmou součást interiéru i ve vypnutém režimu. Stejně jako všechny televize Panasonic pro evropský trh je i tato vyrobena v plzeňské továrně.

Užijte si chvíli klidu, kdy na vás nikdo nemluví

Nasaďte si sluchátka, pusťte si vaši oblíbenou hudbu či mluvené slovo a zavřete oči. Pokud máte rádi zážitek z poslechu na vysoké úrovni, pomůžou vám k němu sluchátka RP-HF500M. Jsou kompaktní, s polstrovanými mušlemi pro příjemné nošení a především vysokou kvalitou zvuku. 40mm neodymové měniče basům dodávají robustnost, výškám čistotu a přitom hlídají dokonalou zvukovou vyváženost. Tato sluchátka jsou pro každou příležitost - na nošení ven i klidný poslech v teple domova. Ať tak či tak, můžete je mít na hlavě i mnoho hodin v kuse, protože o nich díky příjemně polstrovaným mušlím a náhlavnímu pásku ani nebudete vědět.

Když už musíte po pár dnech ven z bytu, určitě oceníte rychlou úpravu

Se zastřihovačem Panasonic ER-GB60 můžete pohodlně a hlavně rychle zastřihnout či doupravit vlasy a vousy, které vám za vánoční svátky dorostly. Jednoduše s ním dokážete obtáhnout ztracené kontury či vytvořit nové, nápadité vzory zástřihu. Použít můžete nástavec na kratší zastřihnutí vousů, nástavec na delší střih vlasů či pouhým břitem bez nástavce vytvořit přesné a jasné linie. Po použití ho pak jen stačí strčit pod tekoucí vodu a omýt.

Zachyťte kouzlo okamžiku

Pokud si rádi zaznamenáváte své volné chvíle, dovolené a čas strávený s rodinou, pořiďte si fotoaparát do kapsy, který zároveň poslouží i jako velmi výkonná kamera. LUMIX TZ100 je kompaktní fotovideoaparát s 10tinásobným optickým zoomem, vhodný pro pořízení širokoúhlých snímků nastoupené rodiny u stromečku i k zachycení zvířat ve volné přírodě na velkou vzdálenost. Cestovatelský LUMIX TZ100 se pohodlně vejde do kapsy, jeho nízkou váhu při svých výpravách nikterak nepocítíte. Ty, kteří raději natáčejí video, LUMIX TZ100 také nezklame. 4K video s ním natočíte prostým stisknutím červeného tlačítka hned vedle fotografické spouště. Díky vyspělým 4K funkcím můžete navíc z videa ukládat jednotlivé snímky. Pokud si tedy nebudete jisti, že okamžik zachytíte správně, stačí pouze spustit videozáznam a dokonale ostrou fotografii si z něj dodatečně vybrat v teple domova.

Výběr článků

Načítám