Hlavní obsah

Letošní dopisy Ježíškovi posílejte rovnou do Orionu!

Novinky, VELKOOBCHOD ORION, spol. s r. o.

Vánoce se kvapem blíží, proto neváhejte a pořiďte svým nejbližším ty nejlepší dárky! Jaké to jsou? Přinášíme hity, které by se měly objevit pod každým vánočním stromečkem…! Orion - český obchod pro domácnost je místem splněných přání.

Orion – český obchod pro domácnost nabízí výrobky tradičních českých výrobců

Článek

Napadlo vás někdy, proč výrobky, které se do dnešního dne nachází v domácnosti našich babiček, jsou tak oblíbené a nechtějí se s nimi loučit? Protože jsou prostě jedinečné!!! Jedinečný je i ryze český obchod Orion. Spolehlivý partner, který již přes 20 let dodává nezaměnitelné a kvalitní produkty pro vaši domácnost. Třeba naprostá klasika mlýnek na maso PORKERT, určitě si jej pamatujete z dětství. Nebo první nůž, kterým jste se pořezali, neměl na střence logo KDS, jako tato sada kuchyňských nožů KDS?

Orion – český obchod pro domácnost

Ale pozor v nabídce naleznete i zbrusu nové kousky! Hitem a zároveň sázkou na jistotu je výrobník vody, vhodný do každé domácnosti. Už nikdy žádné tahání nezdravých limonád z obchodu! Vlastní limonáda vás nikdy neomrzí.

Orion – český obchod pro domácnost

Další perfektní dárky hledejte v novém e-shopu www.oriondomacipotreby.cz nebo kdekoliv po celé ČR. Udělejte si procházku a najděte naši prodejnu, kde si vše můžete prohlédnout na vlastní oči. Již více než 80 prodejen!

Výběr článků

Načítám