Hlavní obsah

Poznejte kouzelnou atmosféru adventních trhů v sousedních zemích

Novinky, České dráhy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

České dráhy pro vás připravily pro období adventu jednodenní výlety do Drážďan, Regensburgu, Vídně nebo Bratislavy pod názvem ČD TIP Advent. Cestujte v moderních klimatizovaných vlacích, které vás rychlostí až 160 km/h dovezou přímo do centra dění.

České dráhy

Článek

Cestu začněte již v restauračním voze a v cíli nemusíte řešit parkování. Vychutnejte si lokální speciality a oddejte se nejen vůni svařeného vína.

České dráhy

Regensburg je vyhlášený svými párky, Drážďany cukrem sypanou štólou a Vídeň láká především na Sacher dort a punč v originálních hrníčcích. I Bratislava má co nabídnout a její předvánoční atmosféra dá vyniknout vůním a chutím slovenských specialit.

České dráhy

Zpáteční jízdenka ČD TIP Advent je určena k cestě vybranými ranními vlaky tam a podvečerními spoji zpět. České dráhy nabízejí jízdenky z Prahy do Drážďan za 18 EUR (cca 497 Kč), do Regensburgu za 24 EUR (cca 662 Kč).

Do Vídně je možné vyrazit z Brna za 14 EUR (cca 386 Kč) nebo z Prahy za 29 EUR (cca 800 Kč). Výlet do Bratislavy pak vyjde cestující z Brna na 12 EUR (cca 331 Kč) a z Prahy na 26 EUR (cca 718 Kč).

České dráhy

Jízdenky jsou vystavené na jméno, nejsou přenosné a nelze je vrátit. Zakoupíte je v eShopu Českých drah. Jízdenky si kupte včas, jsou jen do vyprodání. Ani potom nemusíte výlet odkládat. Můžete využít i celoroční nabídku levných jízdenek Včasná jízdenka Evropa.

Výběr článků

Načítám